Vuković doneo bod Oliju na gostovanju "srpskom" Ksantiju

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 09.12.2018.
17:58
Izvor: Sportske.net

Ekipa Milana Rastavca prekinula je niz od tri vezana poraza u prvenstvu, ali je ostala bez čitavog plena zahvaljujući Jagošu Vukoviću.

Epa/Koča Sulejmanović
Epa/Koča Sulejmanović

Povezane vesti

Fudbaleri Olimpijakosa gostovali su na "Škoda Ksanti Areni" u 13. kolu grčke Super Lige, uspeli su da dođu samo do boda, na kraju je bilo 1:1 (0:0).

Poveli su domaći fudbaleri u 54. minutu, strelac je bio Sarpong.

Ipak, nekih 20ak minuta kasnije Olimpijakos dolazi do izjednačenja, na asistenciju Fortunisa mrežu Ksantija trese srpski internacionalac Jagoš Vuković.

Samo dva minuta nakon što je Vuković poravnao rezultat, Oli ostaje sa igračem manje, Danijel Podense dobija drugi žuti karton i ostavlja saigrače na cedilu.

Do kraja nije bilo promene rezultata, beležimo i žuti karton koji je u trećem minutu nadoknade zaradio bivši igrač Partizana Petar Đuričković.

Đuričković je za Ksanti igrao od 52. minuta, dok su se u startnoj postavi ekipe Milana Rastavca našli bivši golman Partizana Živko Živković, kao i nekadašnji vezista Crvene zvezde Aleksandar Kovačević.

Sa druga strane, svih 90 minuta na terenu je proveo junak Olimpijakosa Jagoš Vuković, koji je postigao svoj drugi gol ove sezone u Grčkoj.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke