"Vukovi" pokazali zube aktuelnom šampionu, prvi kiks Gvardioline čete!

Autor: Nikola Miloradović
subota 25.08.2018.
15:23
Izvor: Sportske.net

Iznenađenje na premijernom susretu trećeg kola Premijer lige.

Beta/AP Photo/Rui Vieira
Beta/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Fudbaleri Vulverhempton Vonderersa ugostili su Mančester siti u okviru trećeg kola PL, a nakon 90 minuta igre na "Molinuu" nije bilo pobednika, meč je okončan rezultatom 1:1 (0:0).

Igrao se 15. minut kada smo videli prvu ozbiljniju priliku na utakmici, u situaciji jedan na jedan sa Patrisiom našao se vezista Sitija Gundogan, ali je portugalski čuvar mreže sjajno intervenisao.

Samo pet minuta kasnije, zatresla se mreža Mančester sitija, strelac je bio Raul Himenez, ali je sudija signalizirao ofsajd poziciju, te je gol Vulvsa poništen.

U narednih 120 sekundi, dve velike šanse za Siti, najpre je Aguero prihvatio loptu u kaznenom prostoru domaćina, raspalio je po lopti, ali je ona pogodila stativu.

Samo minut kasnije, Sterling je odlučio da oproba svoj udarac iz udaljenosti, sjajno je to izveo, ali je Patrisio još bolje intervenisao, uspeo je da zakači loptu, ona se potom odbila u prečku, a nakon okvira je otišla od gola Vulverhemptona.

U 39. minutu, nova dobra prilika za Vulvse, ponovo je Raul Himenez bio u šansi, ali je ovoga puta bio neprecizan.

Samo dva minuta kasnije, Siti ponovo u šansi da zatrese protivničku mrežu, Aguero je pokupio jedan odbitak, ali ga je poslao pravo u ruke dobro postavljenog Patrisija.

Boli Patrisio Aguero
Foto: Beta/AP Photo/Rui Vieira

Pred kraj prvog dela igre je pripretio i Bernardo Silva, ali je njegov udarac iz solidne pozicije izblokiran.

U nastavku utakmice, Siti je stvarao pritisak na rivala, držali su loptu na protivničkoj polovini, ali nisu uspevali ozbiljnije da priprete.

A onda, 57. minut, Košta beži odbrani "Građana", pokušava da obiđe Edersona, delimično to i uspeva, ali se Brazilac sjajno izvio i sprečio loptu da nakon udarca Portugalca odsedne u mreži.

Tom prilikom ju je golman Sitija poslao u korner, kratko su ga izveli Vulvsi, centaršut je potom uputio Mutinjo, odbrana "Građana" je ostala statična, a Vili Boli je u padu loptu zahvatio glavom i poslao je iza leđa Edersona za vođstvo "Vukova" od 1:0.

Biće polemike oko ovog pogotka, čini se da je možda Boli rukom ugurao loptu u mrežu Sitija, ali sudija Etkinson i njegovi pomoćnici to nisu primetili, gol je priznat.

Vulverhempton
Foto: Beta/AP Photo/Rui Vieira

Ipak, nije dugo trajala radost domaće ekipe, nekih 10ak minuta kasnije Siti je dobio slobodnjak sa desne strane, Gundogan ga je maestralno izveo, pogodio je u trepavicu Laportea, koji postiže svoj prvi gol u dresu Sitija za 1:1 na "Molinuu".

U 77. minutu, nova prilika za Gvardioline pulene, Žesus je dobro skočio nakon jednog centaršuta, ali je glavom šutirao po sredini gola, te je Patrisio još jednom uspeo da sačuva svoju mrežu.

Mogli su "Građani" da se vrate kući bez ijednog boda, da je u 88. minutu Diogo Žota bio precizniji, njegov udarac iz kaznenog prostora Sitija otišao je preko gola.

Glavni arbitar Martin Etkinson je meč produžio za pet minuta, a u poslednjem minutu Kun Aguero pogađa prečku iz slobodnog udarca.

Rezultat je ipak ostao nepromenjen, Vulvsi su pokazali da mogu da se nose sa najjačim timovima i definitivno mogu da budu zadovoljni nakon remija sa aktuelnim šampionom, koji se sa druge strane, kući vraća pognute glave.

Vulverhempton: Patrisio, Benet, Koudi, Boli, Doerti, Neveš, Mutinjo, Džoni (Vinagre), Košta (A. Traore), Žota, R. Himenez

Mančester siti: Ederson, Voker, Kompani, Laporte, Mendi, Fernandinjo, Gundogan (Sane), B. Silva (G. Žesus), D. Silva, Sterling (Marez), Aguero

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

97 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BenkovackiManitas31*
Sunday, 26.08.2018
13:49

Vidi djece sto se svadjaju, vec znaju ko ce biti sampion

avatar
BenkovackiManitas31*
Sunday, 26.08.2018
11:28

Siti je pokazao neke slabosti u igri a pogotovo defanzivno. Za Englesku su mnogo jaki ali u Evropi ce opet biti mrka kapa. Iako su dali samo jedan gol a mogli su 5, pa ne znam koliko su stativa i precki pogodili, onaj Aguero je zverka od napadaca

avatar
Gorila u magli! LFC
Sunday, 26.08.2018
00:19

Meni je frapantno kako neki ljudi nemaju pojma sta gledaju,ovde komentara kao da se gledao kriket,a ne fudbal,prvi gol jeste ruka ali shvatite da je nama mnogo lakse da to vidimo na ponovljenom snimku nego sudiji koji je 20 m dalje u datom trenutku,(da ima var bila bi druga prica)drugo citam ofsajd koji ne da nije postojao nego bi me bilo sramota da to izjavim,cak nije bio ni pasivan ofsajd,i trece penal,pa da je ovo spanska ili italijanska liga penal bi bio kao od sale ali zato svi mi i pratimo PL jer znamo da se pusta grublji kontakt uostalom silva nije ni pokusao da se zagradi nego je brze bolje pozurio na travu.jos je rano za jadanje ovo je tek 2 kolo.

avatar
Kolos
Saturday, 25.08.2018
16:31

Nisam gledao tekmu, nerešeno je, okej, kul, ali ne padam u trans. Nego mi nije jasno zbog čega mnogi navaljujete na Liverpul? Izmišljate da navijači pomenutog klub najavljuju titulu (ja to ne vidim ovde), huškate i (ponovo) gledate u tuđe dvorište. Liverpul sa ovim nema veze, da, drago nam zbog remija (kao i ostalim navijačima iz drugih klubova) je i ništa više. City može bez problema da odbrani titulu, ovaj jedan remi ne znači ništa. Na psihološkoj osnovi ova reakcija prema Liverpulu samo pokazuje strah ljubitelja ostalih klubova iz lige. Ako nije tako, zašto se ne rugate Junajtedu, Čelsiju, Totenhemu ili Arsenalu?

avatar
Stari
Saturday, 25.08.2018
16:23

Izgleda da kod nas ima navijača City-ja, zanima me od kada???

avatar
Кун
Saturday, 25.08.2018
15:54

Stativa, prečka, još jedna posle odbrane Patrisija, dođe tako dan kad neće da uđe ništa, a neki pričaju o bezidejnosti... Vulverhempton odličan, tu nema šta da se priča, ali šta reći o engleskim sudijama... Pa da uzmeš iz naše lige sudije ne bi se ovoliko brukali.

avatar
brekbaCh1
Saturday, 25.08.2018
15:47

Bravo Vulvsi. Mada Siti ostecen kod gola.

avatar
BlueMoon
Saturday, 25.08.2018
15:45

Najveca kradja od osnivanja PL.

avatar
MCCityzens
Saturday, 25.08.2018
15:42

Hahaha tacno Liverpool osvaja prvensto. Sudija oci ti ispale dabogda.

avatar
äxwell
Saturday, 25.08.2018
21:40

Evo kako mi najavljujemo titulu, ili pak to radi samo navijaci drugih klubova! Ajte se malo smirite...Tek je pocela sezona...

avatar
Saturday, 25.08.2018
15:42

Свака част Вулвсима, нисам мислио да ће пружити овако жилав отпор, мада гол који су постигли није регуларан !

avatar
Wizard08
Saturday, 25.08.2018
15:40

Pa da pisao sam da je odbrana city-a nesigurna.i pisao sam da ce mendi da bude los na svojoj polovini,i svi defanzivni su zapravo veoma ranjivi sa gvardiolinim kratkim pasevima,kompani najmanje 5 puta im otvorio kontru.i 4 u odbrani nikako nije zgodno(razlog je malo jaci presing),najbokje je igrati sa 3 pozadi sa ovim igracima .gol potpuno neregularan,ali svakako je city trebao da primi neki zbog gresaka,iskreno nadao sam se da ce dati dati vise ali eto desilo se.na kraju pa posten x

avatar
Maksimus
Saturday, 25.08.2018
15:43

Posten X, sta si ti gledao, al slazem se za odbranu, Kompani je igrao samo zbog rodjendana, inace je rupa

avatar
Wizard08
Saturday, 25.08.2018
22:25

nzm zasto je igrao ali on je poklonio njima 3 gola,sad sto oni nisu hteli(nisu znali)da ga daju druga prica,kad se uzmu te neke prilike i kad se sve sabere bez kradje realno je bilo x.

avatar
BlueMoon
Saturday, 25.08.2018
15:44

Mogao je Siti primiti gol iz gresaka,ali kako kad su Volvsi prije gola stvorili jednu sansu na utakmici? Ali treba biti realan i reci da je Siti ostecen najvise na jednoj utakmici od osnivanja PL.

avatar
foreverblue
Saturday, 25.08.2018
15:33

"A vili boli je u padu zahvatio loptu glavom", ma dajte. Ovo odgovara mom čelsiju, ali ne mogu da verujem da etkinson ovo radi. I penal nad davidom silvom nakon nepostojećeg gola vulfsa. Nadam se fer suđenju čelsiju protiv njukasla, jer većina mečeva u pl ne prođe bez sudijskog traga, najgore sudije nikako ne mogu bez var-a, očigledno je zašto ga ne uvode.

avatar
BlueMoon
Saturday, 25.08.2018
15:33

Da su neke druge ekipe danas igrale umjesto Sitija letio bi Etkinson da svira penal nad Silvom.

avatar
BlueMoon
Saturday, 25.08.2018
15:31

Smijesno,jedna postena sansa i magija Etkinsona je dovoljno za bod u PL.

avatar
NikkiCFC
Saturday, 25.08.2018
16:43

Prosle sezone ste 6 utakmica najmanje dobili zbog arbitara. Smesno je da trazis penal Silva sam sebe sutnuo.

avatar
Red Demon
Saturday, 25.08.2018
15:31

Mocni vukovi da su bili koncentrisaniji u zavrsnici izbombardovali bi ih sa 5. Dzaba hiljadu dodavanja dvicifren broj suteva. Bravo za onog Maradonu sto ga dade ima bezobrazluka.

avatar
MCCityzens
Saturday, 25.08.2018
15:44

Hahahaha cega 5. To samo Liverpul moze da primi.

avatar
_mladen_
Saturday, 25.08.2018
22:17

Sve da nije bio penal nad Salahom a jest bio, Liverpul bi pobedio Palas jer su postigli dva gola a ne jedan. Tvoj Siti je dao danas jedan gol i to iz prekida, koji nije bio faul, jer je Sterling sam pao.

avatar
GoHardCAMPEONES
Saturday, 25.08.2018
19:04

Bolje hiljadu dodavanja nego hiljadu ofsajda kao kod Liverpuvih golova :D "D

avatar
äxwell
Saturday, 25.08.2018
15:31

Eh kad bi svi ovako pokazivali zube Sitiju i ulazili im pod kozu..Jer realno, Siti ima individualno, prosjecne igrace u odbrani..Danas pogotovo Kompani koji jos jednom pokazao da nije stoper za Pepa...Ali po meni najslabija karika u toj zadnjoj liniji je Mendi.Ruku na srce, zna covjek centrirati, ali u odbrani je teska kiksara..Kada ih stisnes, oni ce sigurno napraviti gresku. Sa druge strane Vulvsi dosta srcano odigrali..Ima tu dosta kvalitetnih fudbalera koji znaju igratu fudbal i pravice oni mnogim velikanima probleme na svom terenu.

avatar
Bidza i Tridza
Saturday, 25.08.2018
22:33

Pa i kod nas nekoliko njih hejtuju i pisu svasta,a onda ti o navijacima Junajteda pises u mnozini. Zasto bih ja posebno pominjao odredjene likove? I zanimljivo je kad kad kao neki argument u raspravi koristite to kako pratite fudbal dok jos neko nije bio rodjen (ne mislim samo na navijace Liverpula),a nemate pojma kolko neko ima godina. A ako si stvarno tako "mator",onda si deo vaseg posta od samog pocetka,lepo je to. Posto mi za titulu tesko da mozemo da se borimo,ja eto zelim da je vi osvojite,nemam nista protiv Liverpula i ne bi mi smetalo. A ako ne uspete,nista strasno,sledeca sezona je vasa ;)

avatar
Bidza i Tridza
Saturday, 25.08.2018
22:33

Pa i kod nas nekoliko njih hejtuju i pisu svasta,a onda ti o navijacima Junajteda pises u mnozini. Zasto bih ja posebno pominjao odredjene likove? I zanimljivo je kad kad kao neki argument u raspravi koristite to kako pratite fudbal dok jos neko nije bio rodjen (ne mislim samo na navijace Liverpula),a nemate pojma kolko neko ima godina. A ako si stvarno tako "mator",onda si deo vaseg posta od samog pocetka,lepo je to. Posto mi za titulu tesko da mozemo da se borimo,ja eto zelim da je vi osvojite,nemam nista protiv Liverpula i ne bi mi smetalo. A ako ne uspete,nista strasno,sledeca sezona je vasa ;)

avatar
dacha
Saturday, 25.08.2018
15:29

jesu pokazali zube ali da postoji Var drugaciji bi rezultat bio,ovo je dobro za moj lfc

avatar
tomi selbi
Saturday, 25.08.2018
15:29

Realan rezultat, iako je prvi gol bio iz ofsajda i Boli igrao rukom.

avatar
RockyMan
Saturday, 25.08.2018
15:28

Bravo sudije, odlični ste bili danas!

avatar
VANDAL_boys
Saturday, 25.08.2018
15:31

Igrao je Siti lose stvarno, bez obzira sto su sudije gresile. KUN nije imao srece, 2x okvir gola.

avatar
CFC-Macedonia
Saturday, 25.08.2018
15:31

sta vam odjendom ne valjaju sudije sada?

avatar
NikkiCFC
Saturday, 25.08.2018
15:28

Titula je nasa!

avatar
LUZERPOOL
Saturday, 25.08.2018
15:28

Ovo kad se desi Murinju odma drvlje i kamenje. Evo ga sad i veliki Gvardiola u drugom kolu kiksao.

avatar
GoHardCAMPEONES
Saturday, 25.08.2018
15:32

Kiksao kad mu gol dali rukom a Silvu pregazise u 16...

avatar
CFC-Macedonia
Saturday, 25.08.2018
15:33

Pep nije izgubio

avatar
NikkiCFC
Saturday, 25.08.2018
15:28

Posten rezultat. Volvsi dali gol rukom, Siti posle slobodnog koji je Sterling iznudio simuliranjem. Silva sutnuo sam sebe i trazi penal.

avatar
BlueMoon
Saturday, 25.08.2018
15:30

Nismo istu utakmicu gledali ili se ne razumijes u fudbal.

avatar
Mihajlo_NS
Saturday, 25.08.2018
15:40

Bod ravnopravan rezultat

avatar
Jason
Saturday, 25.08.2018
15:27

Siti debelo ostecen.Cista ruka kod primnjenog gola i cist penal posle toga.Ovo je onaj dan kada ih nista nije htelo a opet nisu izgubii.I dalje ocekujem da se rutinski prosetaju kroz ligu...

avatar
VANDAL_boys
Saturday, 25.08.2018
15:27

Siti danas bezidejan. Vulsi ce biti mnogima teska prepreka. Smesno je sto navijaci Liverpula se vec sad proglasavaju sampionima. Kako su igrali, nije ni bilo zasluzeno da ovaj slobodnjak majstora Kuna upadne. Sterling smesan, Sane totalno dekocentrisan usao.

avatar
_mladen_
Saturday, 25.08.2018
15:39

Koji se to navijaci Liverpula proglasavaju pobednicima? Zasto pominjes Liverpul, sto vam svima toliko smeta.

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Saturday, 25.08.2018
16:35

Sto tebi smeta svaki komentar uperen protiv Liverpula? Opusti se dobices srcku, kako ste krenuli sa prozivkama i vredjanjem drugih klubova kod prvog vaseg kiksa ima da krene prava hajka, ne smem ni da pomislim kako ce ti tad biti.

avatar
Kolos
Saturday, 25.08.2018
16:19

Pa niko to nije izjavio od nas, on samo želi da bude tako, umišlja i ubeđuje sebe i druge. Jedino se King i Niki primaju, ali za Čelsi. Neka se zanimaju deca :)

avatar
VANDAL_boys
Saturday, 25.08.2018
15:54

Citam ovde u komentarima, jedan se vec proglasava sampionima. Ne smeta mi, izuzetno cenim Liverpul.

avatar
Wizard08
Saturday, 25.08.2018
15:43

Gde si procitao komentar navijaca liverpoola,onaj jedan dole je sarkastican,i aludira na kradju.

avatar
BlueMoon
Saturday, 25.08.2018
15:27

SKANDALOZNO! Etkinsona dobro po dzepu udariti i na odmor.

avatar
_mladen_
Saturday, 25.08.2018
15:32

Sto bi neko rekao, Liverpul se muci vec na pocetku a Siti timovr kao sto su Palas gaze lagano. :) Postigli ste gol, a da prethodno nije ni bio faul nad Sterlingom, ako se vec bunis. Kontra cist faul nad Traoreom, sto sudija fala bogu ne vidi. Danas je Siti odigrao nereseno, jer su bili bezidejni, a be zbog sudije. :)

avatar
GoHardCAMPEONES
Saturday, 25.08.2018
19:05

Hhahaha nikad glasniji navijaci Liverpula, steta sto na kraju sezone docice neki novi Ramos koji ce im poljuljati snove :D

avatar
MCCityzens
Saturday, 25.08.2018
15:50

Eto vi bi dobili Palas da nije sudija. Zao mi te. Jer ces plakat na kraju sezone.

avatar
Wizard08
Saturday, 25.08.2018
15:44

Kriv liniski sudija,al ja mislim da onu ruku niko nije video svi su stali zbog ofsajda.

avatar
BlueMoon
Saturday, 25.08.2018
15:40

Siti je danas odigrao nerijeseno jer sudija nije dozvolio bolji rezultat od toga.Siti se na drugi nacin ne moze zaustaviti.

avatar
Maksimus
Saturday, 25.08.2018
15:26

Samo ovako Liverpul ili bilo ko drugi o moze osvojiti, u proslom kolu im daju nepostojeci penal, a Sitiju ne sviraju cist, pritom Vulvsi daju gol rukom, ovo sudjenje danas na nivou nase lige, ocigledno je navlacenje..

avatar
BlueMoon
Saturday, 25.08.2018
15:40

Upravo tako,dobro je da makar neko ima realan na ovoj stranici.

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Saturday, 25.08.2018
16:32

Sto ti nikad nisi realan pa da vas ima dvojca?

avatar
äxwell
Saturday, 25.08.2018
15:54

Ono napucavanje Silve od teren pa onda teatralan pad je po tebi penal, naravno bez kontakta a ociti kontakt i saplitanje Salaha nije?! Pa dobro, jel se zna ovde ko pije a ko placa?! Pa pogubili ste se vise misevi u svojoj kuknjavi da vidite ono samo sto zelite vidjeti.

avatar
BlueMoon
Saturday, 25.08.2018
15:26

Cestitke Martinu Etkinsonu i kompletnoj sudijskoj organizaciji.Prvaka jedino mogu zaustaviti na ovaj nacin.Gol rukom iz ofsajda? Priznat? Englezi nece VAR,nakon ove utakmice ce,nadam se,promijeniti odluku.Stopostotni penal nad Silvom ne treba zaboraviti.

avatar
RockyMan
Saturday, 25.08.2018
15:39

Ma nema FA pojma, imaju najbogatiju ligu, odličnu infrastrukturu da uvedu VAR sa finansijske strane nema problema a eto oni se prave Englezi. Izgleda da misle da sudije rade dobar posao.

avatar
Wizard08
Saturday, 25.08.2018
22:45

pa kako da nameste prvenstvo ako imaju var,vidis sad je izgleda dosao red na liverpool da osvoji koliko citam komentare protivnickih navijaca.

avatar
Kolos
Saturday, 25.08.2018
16:21

Vi gledajte neku drugu ligu onda, šta da vam kažem...

avatar
BlueMoon
Saturday, 25.08.2018
15:54

Ovo je najveca kradja od osnivanja lige,ali posto svi imaju koristi od toga da se Sitiju 2 boda pokradu nece se toliko obazirati FA na ovu gresku.

avatar
brekbaCh1
Saturday, 25.08.2018
15:49

Ofsajd nije bio, ali jeste cista ruka.

avatar
Marcos Alonso
Saturday, 25.08.2018
15:25

Gotivni su Vulvsi,ocekujem dobar plasman :D Mogu da se nose sa,cim su se nosili sa Sitijem :D

avatar
Rasel Krou
Saturday, 25.08.2018
15:25

Nakon ovoga Lpool definitivno osvaja PL.

avatar
LUZERPOOL
Saturday, 25.08.2018
15:26

hahahahhaha..... kao i svake godine prethodnih 30 godina.

avatar
CFC-Macedonia
Sunday, 26.08.2018
19:26

Cekam, samo ne daj boze da Sevilju ne izvucemo....

avatar
LUZERPOOL
Saturday, 25.08.2018
15:59

mora da jedva cekas LS?

avatar
CFC-Macedonia
Saturday, 25.08.2018
15:36

Ali zato ce united sigurno ove godine osvojiti?

avatar
BlueMoon
Saturday, 25.08.2018
15:26
avatar
La bestia negra
Saturday, 25.08.2018
15:24

Prosle godine su osvajali bodove u zadnjim minutima kao na traci u pocetku sezone,evo karme sa ovom preckom.Zezus najveca neznalica,a i Sane se raspada klupa ga unazadila

avatar
VANDAL_boys
Saturday, 25.08.2018
15:28

Polako druze, duga je sezona. Siti danas podbacio, Vulsi su nezgodna ekipa.

avatar
Saturday, 25.08.2018
15:24

idemo po titulu#CFC

avatar
Antihepi
Saturday, 25.08.2018
15:29

По какву титулу?

avatar
CFC-Macedonia
Saturday, 25.08.2018
15:53
avatar
Saturday, 25.08.2018
15:49

Po onu titulu koju niste,a jos dugo necete videti posle Fergija.