"Vukovi" definitivno u krizi, Kardif slavio posle preokreta!

Autor: Aleksa Blaćanin
petak 30.11.2018.
23:04
Izvor: Sportske.net

Na poluvremenu je izgledalo kao da gosti imaju sve pod kontrolom.

Beta/AP Photo/Rui Vieira
Beta/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Kardif je dočekao Vulverhempton u prvom meču 14. kola Premijer Lige. Domaćin je slavio sa 2:1 (0:1).

Fantastičan meč smo gledali u Velsu i pravo otvaranje pred vrlo zanimljivo kolo u kome će sigurno sav fokus biti na derbiju grada Liverpula.

"Vulvsi" igraju veoma loše u poslednje vreme, rezultati su katastrofalni i polako padaju na tabeli nakon fantastičnog starta sezone. Ipak, kako su izgledali u prvom poluvremenu, delovalo je da su povratili formu i da su spremni da ponovo beleže dobre rezultate.

Gosti su dominirali na terenu, a Doerti je krunisao tu dominaju i u 18. minutu postigao gol. Mogli su Vulvsi do još nekog gola, ali izgledalo je kao da neće imati problema u ovom meču i da su stvarno bolji od Kardifa.

Ipak, domaćin je nakon pauze izgledao kao potpuno drugi tim. Kardif je napadao u želji da ostane neporažen, a na kraju su stigli do celog plena.

Prvo je Gunarson izjednačio u 65. minutu na asistenciju Morisona, a kada su svi mislili da će gosti krenuti ponovo ka golu Kardifa, Hojlet je doneo ogromnu radost svim navijaima u Velsu. On je u 77. minutu doneo prednost svom timu, a na kraju je to bio i pobednički gol.

Do kraja meča, Vukovi su imali inicijativu, ali nisu uspeli da stvore bilo kakvu izglednu situaciju za postizanje gola koji bi im doneo jedan bod. Kardif je nakon fantastičnog preokreta uspeo da osvoji 3 vrlo bitna boda u borbi za opstanak. "Vulvsi" su nakon Hadersfilda doživeli novi poraz, a Nuno Espirito Santo će morati nešto da menja ukoliko ne želi da njegov tim strahuje za opstanak.

Domaćin je ovom pobedom izašao iz "opasne zone", dok su gosti skliznuli u donji deo tabele.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Antihepi
Saturday, 01.12.2018
00:38

Кардиф је борбена,срчана екипа. Изгледају као војска под командом Ворнока. Баш ми је драго што су победили.

avatar
Bidza i Tridza
Saturday, 01.12.2018
00:35

Al ga zavuce Hoilet