"Vučica" rutinski u Ferari, sledi polufinale LŠ!

Autor: Nikola Miloradović
subota 21.04.2018.
16:54
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Rome upisali su očekivana tri boda u okviru 34. kola Serije A.

EPA-EFE/ANSA/ALESSANDRO DI MEO
EPA-EFE/ANSA/ALESSANDRO DI MEO

Povezane vesti

Izabranici Euzebija di Frančeska su slavili na gostovanju u Ferari protiv Spala rezultatom 0:3 (0:1).

Igrao se 33. minut, kada je štoper domaće ekipe Vikari pokušao da spreči jednog od fudbalera Rome da sa par metara uputi udarac ka golu, ali je na kraju samo zatresao sopstevenu mrežu, gosti su poveli.

Nije bilo golova do kraja prvog dela igre, a onda je u 52. minutu jako lep gol postigao Rađa Naingolan.

Belgijanac je uhvatio volej sa ivice kaznenog prostora, šutirao je izuzetno precizno i efektno, te je lopta odsela u mreži Spala za 0:2.

Taj gol pogledajte OVDE.

Samo osam minuta kasnije, Lorenco Pelegrini centrira sa desne strane, a najbolje se u kaznenom prostoru domaćina snalazi Šik, koji glavom trese mrežu rivala i donosi veliku prednost Rimljanima.

Nakon toga je Spal u 69. minutu imao šansu da smanji zaostatak, ali je Alison fantastično zaustavio Antenućija u situaciji jedan na jedan.

Do kraja nije bilo promene rezultata, Roma je nakon ovog trijumfa treća sa 67 bodova, tri više od Lacija, koji ima i utakmicu manje, kao i četiri vše od Intera, koji takođe ima utakmicu manje od "Vučice".

Spal će se do kraja boriti za opstanak, imaju samo bod više od Krotonea, koji je prvi ispod crte, a pritom ima i utakmicu manje od ekipe iz Ferare.

Romu sada očekuje duel sa Liverpulom na "Enfildu" u okviru polufinala Lige šampiona, pa je ovaj trijumf svakako dobra uvertira za jedan od najbitnijih mečeva u sezoni.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Romanista
Saturday, 21.04.2018
17:26

Vrlo bitna tri boda u borbi za top 4,ocekivao sam opasniji spal s obzirom da im gori pod nogama i da su uzeli skalp mnogim favoritima.Na kraju sa dosta izmesanim sastavom rutinska pobeda,takodje odlican debi levog beka Jonatana Silve.Nadam se da je Monci ubo sa njim jer imamo pravo da ga otkupimo za pravu sicu oko 5-6 miliona cini mi se.Sad sledi jedna od najvaznijih utakmica...Forza ROMA!!!

avatar
Futuro Capitano
Saturday, 21.04.2018
17:11

Rutinski. Odmorili se glavni igraci, jos Sik postigao gol, ne moze bolje pred Liverpul. Forza Roma