Vreme je za odluku, Čelsi dobija novog kapitena!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 04.10.2018.
10:26
Izvor: Sportske.net

Kejhil uz mesto u timu, gubi i traku, a tri su kandidata da ga zamene. Na Sariju odluka...

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Geri Kejhil će po svemu sudeći izgubiti kapitensku traku. On je retko u timu, igra u manje važnim takmičenjima, u Liga kupu, ali i LE gde bi večeras trebalo da bude u timu sa Kristensenom protiv Videotona.

Ali, sam italijanski trener je potvrdio da će traka dobili novog vlasnika, da je trebalo to da bude odrađeno, ali zgusnut raspored je te poteze ostavio za sledeću nedelju kada počinje reprezentativna pauza.

Prvi kandidat je Aspilikueta koji nosi traku u odsustvu Kejhila, ali postoji i teorija po kojoj bi Azar u sklopu pregovora o novom ugovoru mogao da dobije i status lidera ekipe. To bi navodno pomoglo da ubede Belgijanca da prihvati ponudu i produži obavezu koja ističe 2020.

Na kraju, treći kandidat je David Luiz koji će dobiti novi ugovor, od godinu dana i koji kao da se ponovo rodio pod Sarijem.

Dakle, postoje tri kandidata, odluku će doneti trener.

Sari će večeras izvesti rezervnu postavu, odmaraće startere pred put u Sautempton u nedelju, pa će osim Kejhila i Kristensena, šansu od prvog minuta dobiti i Loftus-Čik, Fabregas, Mozes, Pedro, Emerson, Zapakosta, kao i golman Vili Kabaljero.

U napadu će početi Morata, pa je ova utakmica možda prilika za Španca da nađe golgetersku formu...

Duel na Stamford Bridžu se igra od 21 čas.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 04.10.2018
17:58

azar je pravi lider

avatar
Naka TZ (CFC)
Thursday, 04.10.2018
15:29

Azar za kapitena zasluzio je to svako zna covjek je najbolji igrac Celzija sezonama unazad i mislim da je zasluzio traku i da bude vodja tima.Kada je u Belgiji dobio traku gdje igra dosta puno zvjezda zasto ne bi dobio u Celziju kada boljeg od njega nema.Azar kapiten dati mu sto ofanzivniju ulogu jos malo srediti tim tamo gdje to fali i vjerujem da ce ga to zadovoljiti da ostane u Celziju .Azpilicueta da bude zamjenik kapitena Azaru i tako ja vidim rjesenje za situaciju oko kapitena.Kejhila sto prije prvom prilikom prodati sto zbog godina sto zbog opadajuceg kvaliteta.

avatar
brekbaCh1
Thursday, 04.10.2018
11:21

Aspi ili Azar.

avatar
Merseysade Red
Thursday, 04.10.2018
10:33

Znaci, ako ne dobije Hazard traku, znamo sta slijedi... Sacekajmo.

avatar
Thursday, 04.10.2018
10:31

Azar mora da bude,kapiten ovo je doba novog Celzija napadacki orjentisanog,vreme je neki ofanzivni igrac da ponese,traku postuje Aspilikuetu ali nije taj kalibar da nosi traku pored Azara,zamena da bude okej,ali kapiten jednostavno NE!

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Thursday, 04.10.2018
11:32

Ja sam isto za to da se da Edenu ali samo AKO ostaje!

avatar
Naka TZ (CFC)
Thursday, 04.10.2018
15:31

Azar kapiten Azpilicueta zamjenik kapitena.Mislim da ako se Azaru da kapitenska traka , mnogo ofanzivna uloga u timu ,ako Celzi dovede jos par igraca tamo gdje to fali da ce ga to natjerati da ostane u Celziju jer je vec sada sestu godinu u Celziju i ako ovako nastavi usao bi u legende.