Vreme čuda - Pogba ne ume da trči, natčovek se vraća, nikome nije jasno kako?!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 08.10.2017.
11:25
Izvor: Sportske.net

Mančester Junajted zaista "Teatar snova" u ovom trenutku, drame smenjuju jedna drugu.

EPA/VASSIL DONEV
EPA/VASSIL DONEV

Povezane vesti

Vesti se smenjuju kao na filmskoj traci, Maruan Felaini je povredio ligamente, mada poslednje vesti govore da povreda nije toliko ozbiljna.

Ipak mnogo je bitnija vest da je Pol Pogba teže povređen i da će se vratiti za Božić.

U Junajtedu smatraju da probleme sa mišićima izaziva način na koji trči i optetećuje muskulaturu, angažovaće posebnog trenera koji će raditi sa Pogbom. Naravno, povreda je delom izazvana i Pogbinim letnjim nemarom, ignorisanjem upozorenja, pa mu je sada zabranjeno da igra košarku. Način na koji trči moraće da promeni, to je prvo, kako bi smanjio pritisak i izbegao da mu se ovakve vrste povreda ponavljaju u budućnosti.

Radi po posebnom programu, jedno je jasno, prevremenog povratka na teren neće biti, Junajted ga sigurno neće gurati u vatru dok ne bude potpuno spreman.



Propustiće četiri ili pet važnih mečeva u prvenstvu, što će biti dodatni pritisak na tim koji i bez njega pobeđuje.

A sada izgleda imamo i natčoveka među "Đavolima". Naime, Zlatan Ibrahimović će biti spreman za dve ili tri nedelje. Neverovatno brz oporavak posle povrede šokirao je mnoge, danas mediji u Engleskoj pišu da bi Ibra trebalo da bude spreman za meč sa Totenhemom, makar kao rezerva, a da ćemo ga videti sigurno u timu kada se Murinjo bude vratio na "Stamford Bridž", na gostovanje Čelsiju 5. novembra.

Nikome nije jasno kako se Ibrahimović tako brzo oporavio, njegov povratak je bio zakazan za početak nove godine, čak se pominjao i mart, ali izgleda da Zlatan nije čovek...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MaNcHesTeR_ed
Sunday, 08.10.2017
12:57

To jeste tacno, ima srece sto je on afrikanac, da neki belac tako trci povredjivao bi se cesce.

avatar
koma73
Sunday, 08.10.2017
11:59

Ne radujem se ni jednom ni drugom, kao što vidimo, (mnogo) bolje igramo bez njih dvojice i rekao bih.. bez opasnosti pravljenja miljenika i zle krvi, jer dok su ova dvojica bila fit, NIKADA nisu počinjala sa klupe, NIKADA nisu bili zamenjeni i bili su zacementirani u prvih 11. Sa njima dvojicom je igra bila sporija, posebno je Pogba usporavao igru svojim besomučnim i nepotrebnim građenjima i rolanjima pri prijemu, a i Ibra jer je sidraški tip napadača i to bez odbrambenih zadataka. Na sve to je Pogba držao Felainija na klupi, koji se u ovoj sezoni pokazao boljom opcijom za tim od njega, a sada u opciji Matić i Felaini, Pogba je sa onim što pruža on i ova dvojica - za klupu (a skuplji je duplo od ove dvojice). Ibra koči i više minuta Rašfordu, da ne pričam o Marsijalu koji je na klupi, tako da je Ibra za napad treća ili četvrta opcija i kad je fit, a posebno sada kada je ili Lukaku ili on jer prvo MU a ni Murinjo (na žalost) ne igraju sa dva klasična špica, a drugo, obojica su istog tipa sidraša (i to bez def zadataka), a to ni jedan tim ne može da istrpi.

avatar
mak_juventino
Sunday, 08.10.2017
11:53

Ako je Zlatan nacovek , onda Pavle je ne-covek ? :DDD

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Sunday, 08.10.2017
11:43

E Zlatan on je ko Cak Noris Koliko sklekova moze da napravi SVE

avatar
MaNcHesTeR_ed
Sunday, 08.10.2017
12:56

Kad Ibra radi sklekove, ne odvaja se ibra od zemlje, nego zemlja od njega.

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Sunday, 08.10.2017
13:16

ha ha ovo jos nisam cuo odlicno

avatar
Amar Zornic
Sunday, 08.10.2017
11:35

Ibra je profesionalac 100% , zafrkava se on , zanimljiv je , ima kul gestove i fore al je pre svega veliki radnik i borac

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Sunday, 08.10.2017
13:17

pa kako bi opstao sve te godine da nije tako ?

avatar
Amar Zornic
Sunday, 08.10.2017
17:45

Naravno , ovo sam rekao jer dosta ljudi misle da je u nj zivotu sve kulijana a zapravo nije tako

avatar
Mangus
Sunday, 08.10.2017
11:33

Zlatan se ne oporavlja od povrede, povreda se oporavlja od Zlatana!nnSalu na stranu, neverovatno je da se covek u tim godinama tako brzo oporavi od mozda i najteze povrede u fudbalu

avatar
Roj Kin 16
Sunday, 08.10.2017
11:29

Imamo probleme u veznom redu, nadam se da će Kerik biti spreman, jer bi mogao da bude veoma koristan u odsustvu Pogbe i Felainija. Erera će sad dobijati minute, a nadam se i brzom oporavku Felainija jer je do sad bio odličan..