Vreme Bartomeua ističe, Barselona dobija prvu ženu predsednika?

Autor: Stefan Matić
utorak 08.10.2019.
15:51
Izvor: Sportske.net

Španski mediji već krenuli da pišu o izborima koji su tek za dve godine.

EPA-EFE/ANDREU DALMAU
EPA-EFE/ANDREU DALMAU

Povezane vesti

Sociosi katalonskog kluba se spremaju za izbore koji nam slede 2021. godine, španski mediji pišu da će trenutni predsednik kluba Đozep Bartomeu imati velikog rivala u vidu Marije Teisidor.

Teisidor je u klubu od 2015. godine, trenutno vrši funkciju direktora i glavnog sekretara u Barseloninom odboru. U intervjuu za RAC 1 izjavila je sledeće.

"Trenutno ne mislim o kandidaturi, ali videćemo šta će doneti budućnost. Svaki socios voli svoj klub, svi želimo da doprinesemo boljitku kluba, trenutno sam zadovoljna kako klub funkcioniše i gde se trenutno nalazimo", izjavila je Teisidor za španske medije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tata Messi
Tuesday, 08.10.2019
17:52

Laporta i niko drugi

avatar
Agent Provocateur
Tuesday, 08.10.2019
16:26

Svet fudbala je takav da je sve instant. Brendovi se guraju i furaju, ime se naplacuje kroz tv prava i sponzore, prodaju dresova i turneje po azijama i amerikama i onda se te pare ulazu u najskuplje i najbolje ( vidi sliku ) da bi se dobili instant rezultati. 10 klubova ( maks ) ucestvuje u igranki a ostali su tu da popune broj.

avatar
Jasminn
Wednesday, 09.10.2019
17:07

To ti tek sad skonto? E eto bas se ovolike pare dobiju zahvaljujuci prodaji karata za utakmice. Trebao bi ti stadion od pola miliona gledalaca samo da platis Messijevu platu

avatar
Jasminn
Saturday, 19.10.2019
00:34

I ti meni kazes da sam akademik :)
Al haj nek bude po tvom. Uglavnom htio sam reci da nisi izmislio toplu vodu niti nas nesto novo naucio. Jos si samo trebao kao slag na tortu dodati da je u nogometu bit dati gol vise od protivnika. I onda bih nas sve naucio

avatar
Agent Provocateur
Friday, 18.10.2019
20:43

Akademiče, uvek je bilo novca ali se vodilo računa. Danas je bukvalno to industrija za novac a ne sport. Suvi i surovi profesionalizam do gladijatorskih razmera bez ljubavi i strasti.