Vrba samouveren - Partizanov rival ne planira nove kupovine

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 07.01.2018.
11:25
Izvor: Sportske.net

Šef stručnog štaba Viktorije iz Plzenja Pavel Vrba rekao je da taj klub neće dovoditi nove igrače već će gledati da smanji igrački kadar.

Epa/Urs Flueeler
Epa/Urs Flueeler

Povezane vesti

Mnogi navijači Partizana bili su oduševljeni ishodom žreba za 1/16 finala Lige Evrope, pošto je klub iz Humske za rivala dobio Viktoriju iz Plzenja.

Kada se uzme u obzir ko su sve bili potencijalni rivali crno-belih može se konstatovati da je Partizan dobro prošao, ali najnovije izjave trenera Viktorije zapravo svedoče koliko je češki šampion ozbiljan rival.

"Nakon dolaska Tomaša Čorija ne očekujem nova pojačanja. Ukoliko bude promena u timu, ići ćemo ka tome da smanjimo broj igrača. Taj proces nas očekuje nakon prvog dela priprema u Španiji", konstatovao je Vrba.

Šef stručnog štaba Viktorije naglasio je da pojedini igrači imaju problema sa povredama, a najduže će odsustvovati Lukaš Hejda koji neće moći da trenira sa ekipom do kraja meseca.

Što se tiče takmičarskih ciljeva za nastavak sezone, Pavel Vrba apostrofira borbu za titulu i plasman u Ligu šampiona.

"Protivnici nam neće pokloniti ništa, nema smisla pričati o nečemu velikom u ovom trenutku. Slavija i Sparta su timovi sa visokim ambicijama koji su spremni da se bore za svoje ciljeve. Što se nas tiče, nastavljamo borbu za prvo mesto i plasman u Ligu šampiona jer je to naš san i naš cilj", konstatovao je Vrba.

Partizan će se sa šampionom i aktuelnim liderom češkog prvenstva sastati u okviru 1/16 finala Lige Evrope. Prva utakmica na programu je 15. februara u Beogradu. Revanš je sedam dana kasnije u Plzenju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Salvatore
Sunday, 07.01.2018
20:29

Odlican klub, odlicno poslujui beleze sjajne rezultate. Trebali bi da se ugledamo na njih. Bice odlican dvomec, vec dugo sam zeleo da se sretnemo u kvalifikacijama za LS, nisam ni mislio da ce to biti u 1/16 finala LE :D