Vraća se Pipo, naredne godine gledamo "bratski" derbi!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 27.03.2018.
14:08
Izvor: Sportske.net

Neizvesno je o kojoj će se utakmici raditi, ali Simone i Filipo će biti na suprotnim stranama.

Beta/AP Photo/Salvatore Laporta
Beta/AP Photo/Salvatore Laporta

Povezane vesti

Braću Inzagi gledaćemo u dvobojima u Seriji A naredne sezone.

Simone sa velikim uspehom vodi Lacio, a mogao bi naredne sezone da se preseli na najveću klupu na Apeninima, Juventusovu, ako ode Maks Alegri. Ali, u svakom slučaju manje poznati Inzagi kako su ga često nazivali, već je izgradio solidnu trenersku karijeru na klupi Rimljana.

Pipov prvi posao u Milanu je bio neuspešan, ne njegovom krivicom, smenjen je, a onda je utočište našao u trećeligaškoj Veneciji sa kojom je izborio promociju, ali i osvojio trećeligaški kup.

Solidno guraju u Seriji B, nalaze se na poziciji koja vodi u baraž u elitu, Inzagije tim je primio, uz Palermo, najmanje golova u ligi. Nisu ni efikasni ali teško gube mečeve, videćemo mogu li da se domognu elite, ali svejedno, Pipa ćemo gledati u Seriji A naredne sezone.

Naime, on ima ponudu Sasuola, ako Emilijani ostanu u ligi, tri boda su iznad linije ispadanja, a sa druge strane ista je situacija u Kaljariju gde će Dijego Lopez otići i ako izbori opstanak. Teško je verovati da će i Sasuolo i Kaljari napustiti Seriju A, pa Inzagiju ostaje da izabere i naredne godine se okuša protiv brata na trenerskoj klupi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
R BRANI (A.) MADRID
Wednesday, 28.03.2018
13:45

Na drugu najvecu.

avatar
Mou Internazionale
Tuesday, 27.03.2018
14:20

Seriji A fale Venecija,Bresa,Perudja...

avatar
Roj Kin 16
Tuesday, 27.03.2018
14:28

Bari, Parma...

avatar
RG VILI
Tuesday, 27.03.2018
15:12

Venecija i Bresa posebno ,uz naravno Parmu :) Redjina je nekad davala poseban smek u seriji A,ali su sada predaleko od ozbiljnog fudbala, pa Piacenza i Vicenza :)