Vraća se Baloteli!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 08.02.2018.
09:18
Izvor: Sportske.net

Ne otpisujte Super Marija, prošle su gotovo četiri godine...

EPA/SEBASTIEN NOGIER
EPA/SEBASTIEN NOGIER

Povezane vesti

Posle dugo vremena Mario Baloteli će igrati za Italiju. Kako je otkriveno, on će dobiti poziv za martovske mečeve sa Argentinom i Engleskom.

Luiđi Di Bjađo, privremeno selektor "Azura" će posle gotovo četiri godine pružiti šansu Baloteliju, a biće pozvani i Bufon i Kjelini, ali kako bi ohrabrili novi tim, teško ćemo ih gledati u kvalifikacijama za EP 2020. čak i ako se Bufon ne povuče.

Di Bjađo će pružiti priliku i igračima koji su bili standardni kod njega u mladoj reprezentaciji, pa će mečevi sa jakim rivalima biti odlična provera za bivše "Azurine", poput Ruganija, Romanjolija, Galjardinija, Federika Bernadeskija, jasno biće tu i Donaruma, ali i trojka milana, Davide Kalabrija, Manuel Lokateli i Patrik Kutrone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 08.02.2018
23:04

*PETORKA AC MILANA ;)

avatar
CZYNWA
Thursday, 08.02.2018
17:07

Kutrone ce biti opasan spic. Ruganija su toliko izvikali, pomislih novi Kjelini, a on ne moze da dodje do minuta, bolje bi bilo da je otisao na poyajmicu, ovako se samo upropastava.

avatar
rosen.manutd
Thursday, 08.02.2018
16:01

Strasan igrac. Steta sto je tu njegova luda glava, ali na drugoj strani, talenat, osecaj za go... Mogla je da bude to jedna velika karijera. :)

avatar
Thursday, 08.02.2018
10:26

Trojka MILANA/Milana. Donaruma i Romanjoli su igraci Sasuola Hahaha