Vornok otkrio gde će Grujić nastaviti karijeru!

Autor: Ivan Cvetković
subota 04.08.2018.
23:23
Izvor: Sportske.net

Da li je ovo dobar potez srpskog reprezentativca?

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Menadžer Kardifa Nil Vornok otkrio je u intervjuu za BBC da reprezentativac Srbije Marko Grujić neće igrati u Velsu naredne sezone.

Postojala je dobra volja oba kluba, fudbaler Liverpula bi dobio priliku da se kali u Premijer ligi, ali je Grujić ipak odlučio da se izbori za mesto u timu.

"Izgleda da će Grujić ostati u Liverpulu, mada mislim da bi mu bilo bolje kod nas. Ipak, razumem njegovu odluku zbog ugovora."

"Liverpul će igrati na četiri fronta pre Božića, a on može da igra u tim takmičenjima čak i ako ne bude bio registrovan za Premijer ligu."

"Razočaran sam jer smo propustili nekoliko igrača zbog njega, ali ponekad je to sudbina", poručio je temperamentni Vornok.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kibox
Sunday, 05.08.2018
02:09

Umesto da si otišao još godinu dana na kaljenje u Kardif, ti ostaješ da greješ klupu. u Kardifu bi se naigrao i stekao iskustvo Premijer Lige, ojačao bi i dobio na samopouzdanju, a onda sledeće sezone pokušaš u Liverpulu.... Sada pored Henda, Milnera, Vanjalduma,Fabinja, Keite i tipa Lalane, ti ćeš biti 6-7 izbor...

avatar
xman
Sunday, 05.08.2018
00:15

Grujic je pogrijesio sto ostaje, u to nema sumnje. Ispred njega trenutno su: Keita, Fabinjo, Milner, Djini, Lalana, Henderson, Dzouns, pa moze se reci i Saciri, koji moze pokriti poziciju u veznom redu. Tako da ce u kupovima biti rezerva a u PL i LS nece ni na spisku biti

avatar
(anti)talentovan lik
Sunday, 05.08.2018
15:15

Druze ti nabroja pola Liverpulovih igraca tu, makar si mogao da ih podijelis na defanzivne, centralne i ofanzivne vezne. Ne mogu nikako Dzouns, Saciri, Lalana itd itd ispred Grujica da pocinju kad je Grujic u najofanzivnijem slucaju osmica. Definitivno ce dobijati sansu, pogotovo u ranijim fazama kupova.

avatar
xman
Sunday, 05.08.2018
16:58

Volio bih da grijesim, ali mi se cini da bi, pored ovih koje sam nabrojao, sansu prije Grujica u sredini dobio i TAA

avatar
Aleksandar Jovancevic
Saturday, 04.08.2018
23:31

Šta li je liverpul video u njemu da mi je znati,takvih kao gruja ima sirom Engleske.