Vornok doživeo slom nerava i to sa razlogom!

Autor: Stefan Matić
nedelja 31.03.2019.
21:36
Izvor: Sportske.net

Današnji poraz bi mogao skupo da košta Kardif.

EPA/PETER POWELL
EPA/PETER POWELL

Povezane vesti

Danas smo svašta videli na utakmici između Kardifa i Čelsija, počevši od u najmanju ruku početni izbor Mauricio Sarija do pobedničkog gola Loftusa-Čika u završnici meča.


Ono što je zasigurno prelomilo meč jeste gol kapitena gostujuće ekipe Aspilikuete u 84. minutu, u pitanju je bio očigledan ofsajd ali i glavni i pomoćne sudije su priznali gol na opšte nezadovoljstvo domaće klupe.

To je kasnije dovelo i do gubitka svih bodova Vornokove ekipe, bodovi koji su itekako bitni Kardifu u borbi za ostanak u elitnom takmičenju Engleske.

Svakako, svestan ovoga i pride mogućeg gubitka stotine miliona evra, trener "Plavih ptica" je "počastio" pogledom sudije, pogled u kojem svakako nije bilo saosećanja.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bendz@min
Monday, 01.04.2019
09:10

Zasluzili su takav poraz....sve sto nece da plate za Salu...karma

avatar
Devil born 1878
Monday, 01.04.2019
14:18

Za igraca koji nije ni igrao vec se desilo to sto se desilo? Vidi se da si navijac malog plavog kluba dok opravdavas ovako ne fer utakmicu

avatar
Ceks_FC_Chelsea
Monday, 01.04.2019
19:33

bila je ne fer jeste ali sta je tu je sta smo mi navijaci krivi , tu su sudije tako odlucili i po prvi put u zadnjih 10 godina mozda jedno su sudili u korist chelsea tako da tri boda nama a njih mi zao , jer sam volio da chelsea izgubi da konacno ode ovaj sari