Vokri hoće Mateusa za selektora Kosova?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 24.10.2017.
15:05
Izvor: Sportske.net, b92.net

Legenda nemačkog fudbala i bivši trener Partizana Lotar Mateus navodno se nalazi na spisku kandidata za novog selektora reprezentacije takozvane države Kosovo.

Epa/Daniel Hambury
Epa/Daniel Hambury

Povezane vesti

Mediji u južnoj srpskoj pokrajini pišu da je Fudbalski savez takovzane države Kosovo rešen da na selektorsku poziciju postavi Lotara Mateusa.

Legendarni Nemac bez posla je punih šest godina, od momenta kada je smenjen od strane Fudbalskog saveza Bugarske.

Mateusova trenerska karijera daleko je od one koju je gradio kao igrač i najveći uspeh koji je ostvario u odelu i cipelama vezan je za fudbalski klub Partizan koji je početkom milenijuma uveo u Ligu šampiona.

Radio je još u Rapidu iz Beča, Atletiko Paranaenseu, RB Salcburgu, Makabi Netanji i reprezentacijama Mađarske i Bugarske ali većih uspeha nije imao.

Reprezentaciju takozvane države Kosovo u prvom kvalifikacionom ciklusu u koji je bila uključena vodio je Albert Bunjaki. Takozvano Kosovo osvojilo je jedan bod na deset utakmica, postiglo 3 gola i primilo 24.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
El Clásico leyendas
Tuesday, 24.10.2017
17:29

vrhunski igrac, u vreme kad sam ja poceo da pratim fudbal on je vec prosao zenit svoje karijere ali dalje je igrao ubitacno. a sto se ovog slucaja tice ,rekao bih da mu to ne treba

avatar
Korner-Pixi-G000000L
Tuesday, 24.10.2017
17:20

Normalno jer sve to ide nekim prirodnim putem.

avatar
Čerek Republika Srps
Tuesday, 24.10.2017
15:28

Zanimljiv trenerski put ima ovaj čovek :-D