Vlasnik Milana uzvraća udarac, ''Rosoneri'' se vraćaju u vrh u inat svima!

Autor: Darko Mitrović
utorak 20.02.2018.
19:00
Izvor: Sportske.net

Žestoka reakcija Jongong Lija posle najnovijih pisanja medija o njegovom navodnom bankrotstvu.

EPA/MATTEO BAZZI
EPA/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Brojni mediji širom Evrope, pozivajući se na informacije iz Kine, objavili su juče informaciju da je vlasnik Milana Jonghong Li bankrotirao, da ga očekuje zaplena imovine, uz najave skorog prelaska ''Rosonera'' pod vođstvo nekog drugog vlasnika.

Međutim, večeras je stigao demanti iz prve ruke.

Jongong Li je kategorički demantovao ove informacije, naglašavajući da je ovo samo nastavak kampanje koja se protiv njega vodi od kada je preuzeo klub sa San Sira.

U nastavku, njegovo saopštenje tim povodom prenosimo u celini.

''Tokom poslednjih 48 sati u medijima sam video neke neodgovorne priče koje štete i klubu i mom biznisu, mojoj porodici, meni lično.

Od kada sam kupio Milan susretao sam se sa svim vrstama poteškoća i trpeo ogroman pritisak. Posle najnovijih glasina i neodgovornih priča, želim da stvorim mirniju atmosferu oko kluba i naše ekipe.

Ne razumemo šta se ovim glasinama želi postići, ali one su došle do tačke kada počinju da čine štetu i klubu i mom biznisu i mojoj porodici.

Koristim ovu priliku da objasnim, uz nadu da će ovo biti poslednji put, da je situacija u vezi sa mojim ličnim resursima potpuno zdrava i da klub i moje firme normalno rade.

Nadam se, dakle, da se ne daje nikakav kredibilitet vestima koje nisu istinite, već da umesto toga fokusiramo našu pažnju na ono što nas najviše zanima, a to je jačanje tima i nastavak podrške treneru Gatuzu.

Sve ćemo učiniti da ovaj klub vratimo na vrh'',
zaključio je Jongong Li i najavio objavljivanje video poruke iz Kine, što se tokom večeri i dogodilo.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

18 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
myspace
Tuesday, 20.02.2018
23:57

Ja mislim da on nije vlasnik Milana samo figura. I da mnogo mocni ljudi drze Milan.

avatar
Wednesday, 21.02.2018
00:25

Kako bi samo bilo lepo da si u pravu i da se to pokaze kroz koju godinu ako vec ne moze odmah...

avatar
rossonero_t
Tuesday, 20.02.2018
23:40

Eto, samo za hejtere :D

avatar
RIP KOBE
Tuesday, 20.02.2018
20:32

od povratka na sami vrh nema nista! juve ima da hara i dalje!

avatar
Forza RoSs0neri
Tuesday, 20.02.2018
20:48

Pa nije rekao da ce sutra da ga vrati,rekao je da su na putu...Taj put moze da potraje 3-4-5 godina ali od negde mora da se pocne.Kad se kvalifikuju za ls,prodjes grupu odmah ima vise para,veci marketing,vise sponzori obracaju paznju na tebe veca tv prava.Ali od negde mora da se pocne,ovo mu je prva godina,Montela je bas ukanalio,morao je da bude ranije otpusten sad ceno da vidimo sta ce da bude do kraja sezone ali Juve je jos daleko ali liga sampiona i nije toliko.

avatar
28aleksandar
Wednesday, 21.02.2018
18:55

a ti mislis da je liga sampiona izlaz iz svih problema,pa mnogi klubovi je igraju pa su opet samo puki ucesnici..

avatar
Offside
Tuesday, 20.02.2018
22:29

Ove godine vam titulu uzima Napoli a sledece ako Bog da neko od Milanskih klubova!Da se u Italiju vrate prave vrednosti i pravi fudbal!

avatar
Tuesday, 20.02.2018
20:30

Ima jos malo (kao kad na kraju filma napisu da jos nije kraj): -Ove sezone sam pogledao svaku utakmicu Milana. U onim najtezim trenucima video sam kako igraci prolivaju suze zbog poraza, ali sam video i kako Han Li i Fassone nazdravljaju kada se utakmica dobije. Doziveo sam svaku vrstu osecaja i emocija. Ostvarenje novih uspeha u buducnosti i samim tim pruzanje zadovoljstva navijacima Milana sirom sveta na nas stavlja veliki pritisak. Hvala vam svima na posvecenosti, trenutno tim uziva i prolazi kroz sjajne trenutke. Zahvaljujuci naporima Gattusa i svih igraca, klub je napredovao u svim segmentima.-

avatar
Golzalo Higuain
Tuesday, 20.02.2018
20:26

joj kako su dosadni sa ovim, pa cak i da nema lik para, kakve to veze ima, znamo svi da je marioneta nekog, a taj neko je od banki uzeo skoro 200 miliona za transfer rok! licno su rotschildi odradili posao, a ko imalo ima znanja taj zna ko su oni. Sve je to pisalo na milanovj oficijlanjoj stranici...

avatar
Tuesday, 20.02.2018
20:23

Jos -samo- dva ili tri vrhunska pojacanja nam trebaju na leto i popuna klupe (kako igracki tako i trenerski, adekvatno i po zasluzi) pa da to zalici na nesto.

avatar
Crveno boja ljubavi
Tuesday, 20.02.2018
20:48

Pa znas kako,ako cemo realno,dokle god cene budu ovakve kakve su,sanse da Milan pravi uspehe kao ranije su jako male,SEM AKO nas ne kupi fazon vlasnik PSG-a. Jer tipa ni Real(koji nema padove,ima daleko jace sponzore,vise zaradjuje od takmicenja i dalekooo vise od ulaznica i suvenira) ne moze dovesti 11 top igraca plus klupu,tako da sanse da dovedemo Kejna,Azara i Krosa/Modrica su ravne nuli,a sad vas da su vrhunska pojacanja Beloti,Iniesta i tipa Bejl i nisu bas(a sto je najgore ni njih necemo dovesti). Ali opet Milan je i dalje jak brend pa kroz JOS koju godinu,mozemo ocekivati nesto ozbiljnije.

avatar
Crveno boja ljubavi
Tuesday, 20.02.2018
21:26

To je relativno,jer Barsi Iniesta nije potreban,znaci mi bi doveli igraca koji nema mesto u ekipi koja ima jace ambicije,ali nama kakvi smo trenutno bi bio top pojacanje,tako da to koliko ko je jako pojacanje za koga je stvar kako se gleda na to,ali ja sam mislio na ona bas top pojacanja za Real sto ce dovoditi preko leta,mi takve igrace(ne racunajuci vlasnika multimilijardera) bar 5 godina necemo moci dovesti(da mi sada daju da potpisem za 5 godina da cemo takve moci dovesti,odma bi potpisao),ali da dovedemo 2-3 da se izbori ucesce u LS,to vec mozemo i nadam se hocemo. PS: Ispadnu odmah Napoli,Dortmund,pa u sledecoj rundi Atletiko i Arsenal i eto sanse :D

avatar
Tuesday, 20.02.2018
20:58

Neka dodju dva velika imena na leto i jos jedno posle tek tamo na zimu. Izuzetno je vazno da se mudro opredelimo kako cemo igrati (4-1-2-1-2, 4-2-3-1, 4-3-3, 4-3-2-1 i tako dalje i tako blize:-)) jer nam od toga sve zavisi na duze vreme, posle idu samo nuzna zamena i uklapanje kad se recimo povuku Bonuci i Biglia...

avatar
Tuesday, 20.02.2018
20:55

Inijesta nije vrh pojacanje? Jedino sto je star, u najboljim godinama bi nam znacio maltene kao Ronaldinjo.

avatar
Tuesday, 20.02.2018
20:20

Objavice snimak na kojem ce se videti kako onaj faks radi bez prestanka, dusmanima u inat Hahaha Salu na stranu (a ko zna, mozda i bude toga), procitao sam danas da mu je samo jedna firma bankrotirala, a navodno ih ima cak pedeset LOL