Vlasnik Fulama se oglasio, šta je sledeće za Jokanovića?

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 25.10.2018.
17:34
Izvor: Sportske.net

Njegova će biti poslednja, u to ne sumnjamo.

Epa/Andy Rain
Epa/Andy Rain

Povezane vesti

Fulam je u vrlo neugodnoj situaciji, klub iz Londona se posle devet odigranih kola u Premijer ligi nalazi na 18. poziciji.

U pitanju je mesto koje vodi u niži rang, pa su se na Krejven Kotidžu upalile crvene lampe, mediji tvrde da su menadžeru Slaviši Jokanoviću ostale još dve naredne utakmice kako bi ostao na klupi Fulama.

Očekuju ga mečevi protiv Bornmauta i Hadersfilda u ligi, a između njih duel sa Sitijem u Liga kupu koji neće biti uziman u obzir.

Međutim, vlasnik kluba Šahid Kan oglasio se saopštenjem u kojem tvrdi da ti navodi nisu tačni, te da Srbin ima puno poverenje svih u klubu.

"Slavišini rezultati pokazuju da je Fulam uvek uz njega od početka do kraja. Imamo još 29 utakmica do kraja sezone u Premijer ligi, prošla je tek četvrtina i siguran sam da će ostati i na kraju sezone. Što se tiče senzacionalističkih i fiktvnih naslova u vezi Jokanovića, mogu samo da kažem da mi je bilo zabavno čitajući ih, ali i da sam pomalo razočaran. Ne verujte svemu što se piše."

"Greje nas optimizam jer znamo kakav je trener Jokanović, njegove ekipe su uvek pružale maksimum u drugom delu sezone. Tako je bilo i kada smo izborili plasman u Premijer ligu, uveren sam da će tako biti i sada. To nas ohrabruje pred narednu reprezentativnu pauzu jer smo upravo u ovo doba prošle godine krenuli u vrtoglav uspon koji nas je doveo do elite", smatra Kan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Peđa3
Thursday, 25.10.2018
20:07

Nema zime za Jokana, samo hrabro!!!

avatar
jv
Thursday, 25.10.2018
18:52

Pusti podršku, vadi keš. Fulamu bih i ja dao gol.

avatar
xman
Thursday, 25.10.2018
17:52

Lijepo je vidjeti da trener ima ovakvu podrsku, koju je bez sumnje zasluzio. Nadam se da ovo nije samo prica za medije, vec da ovo stvarno misli

avatar
Agent Provocateur
Thursday, 25.10.2018
17:39

Lepo je sto ga podrzavaju ali verujem da je i on svestan da protiv ekipa iz donjeg doma mora bolje od onoga sto je bilo sa Kardifom. Od direktnog konkurenta cetiri gola - katastrofa.

avatar
RIP KOBE
Thursday, 25.10.2018
18:05

odbrana im ne postoji.

avatar
Igornopolis
Thursday, 25.10.2018
20:25

Upravo tako. Prelako primaju golove a premalo sansi Mitu prave. Eso no es bueno..