Vlahović se javio iz karantina, kako teče borba sa koronavirusom?

Autor: Ivan Cvetković
subota 04.04.2020.
13:30
Izvor: Sportske.net

Zanimljiv intervjuu srpskog reprezentativca.

EPA-EFE/SIMONE ARVEDA
EPA-EFE/SIMONE ARVEDA

Povezane vesti

Fudbaler Fiorentine Dušan Vlahović testiran je pozitivno na koronavirus zbog čega se nalazi strogoj kućnoj izolaciji.

U intervjuu za društvene mreže Fiorentine, reprezentativac Srbije istakao je da se sada oseća bolje, te da se trudi da ostane u formi koliko je to moguće.

"Trenutno se osećam dobro, veoma mi je čudno u karantinu jer smo svi kod kuće, ali vreme prolazi brže jer gledam filmove i serije i slušam muziku. Takođe, trudim se da ostanem fit dok sve ovo traje", rekao je napadač Viole.

Nekadašnji fudbaler Partizana ima snažnu poruku za sve ljude obolele od virusa istakavši da klub i dalje prikuplja sredstva za borbu protiv pandemije.

"Budite strpljivi i jaki i bitno je da verujete da će sve biti u redu. Želim da se zahvalim medicinskom osoblju koje radi ogroman posao. Fiorentina nastavlja prikupljanje sredstava za borbu protiv koronavirusa koje je organizovao predsednik kluba", rekao je Vlahović koji je potom otkrio kako provodi slobodno vreme.

"Slušam regeton i italijanski trep, naravno i srpsku muziku, ali to je deo moje generacije. Svi volimo različite stvari. Trenutno čitam Malog princa, fantastična knjiga."

Na pitanje ko je najbolji srpski fudbaler svih vremena, talentovani fudbaler imao je zanimljiv odgovor.

"Teško pitanje. imamo mnogo dobrih igrača. Džajić i Vukotić, posle toga Mihajlović i Jugović, a od nove generacije Kolarov, Vidić, Tadić i Matić."

Baner

Na kraju je istakao da mu je idol u detinjstvu bio Zlatan Ibrahimović sa kojim ga mnogi i porede po stilu igre, a otkrio je i šta će prvo uraditi kada prođe pandemija.

"Prva stvar koju ću uraditi da vidim svoje prijatelje i sestru, kao i saigrače. Jedva čekam da izađemo na teren svi zajedno."

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke