Vlada UK donela odluku, evo šta će se desiti sa Premijer ligom!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 12.03.2020.
09:08
Izvor: Sportske.net

Mere će biti usvojene tokom dana, borba protiv pandemije počinje...

EPA/PETER POWELL
EPA/PETER POWELL

Povezane vesti

Engleska je donela odluku, nema odlaganja, ali ni mečeva sa publikom. Utakmice neće biti prikazivane u pabovima, ali će vlasnici sezonskih karata moći da ih gledaju na strimu kod kuće.

Vlada će danas na sastanku, kako piše "Tajms" doneti odluku koja se tiče fudbala.

Sezona neće biti odložena, niti završena, ali Englezi neće dozvoliti okupljanja. Uz to veruje se da će biti prenošena samo jedna utakmica, ona prva u terminu ručka, kao i nedeljom u pet.

Broj zaraženih Korona virusom preššao je 500 i vlada je odlučna da se svim merama suprotstavi eskalirajućoj situaciji. Inače, duel između Sitija i Arsenala je odložen jer su "Guneri" bili u strahu, nakon informacija da je zaražen gazda Olimpijakosa Marinakis. Njegov tim je izbacio Arsenal u prethodnoj fazi LE. Ali, ispitivanja su pokazala da nema zaraženih u engleskoj ekspediciji.

Baner

Inače osam igrača Arsenala je u samoizolaciji za svaki slučaj, čekaju da istekne 14 dana, odnosno mogući period inkubacije, posle slučaja "Rugani" karantin je jedino rešenje, fudbaleri Juventusa i Intera su u izolacija, Rugani je bio na klupi u nedeljnom derbiju, ali su sprovedene mere opreza na sve načine. Podsetimo, u Juventusu su prekinute sve sportske aktivnosti, treninzi, u ovom trenutku je jasno da će UEFA odložiti meč sa Lionom, odnosno revanš osmine finala Lige šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke