Više nema dileme, Murinjo mora "va bank", u ponedeljak sve ili ništa!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 20.08.2018.
10:20
Izvor: Sportske.net

Ed Vudvord završio u svlačionici u Brajtonu, nije sačekao trenera. Kritike pljušte, mnogi smatraju da su igrači koje je Murinjo doveo u stvari razlog njegove propasti, pa i da klub ne treba da mu veruje kada su pojačanja u pitanju...

EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS
EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS

Povezane vesti




























Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

34 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Milan K.
Tuesday, 21.08.2018
12:48

Neverovatno je koliko fali Matic. Bez njega ne mogu a bez Pogbe mogu..

avatar
$$$ BRACELA $$$
Monday, 20.08.2018
21:42

sigurica je samo da nece da doceka oktobar na klupi ...

avatar
Stari
Monday, 20.08.2018
20:36

Nisam navijač UTD-a, ali mi ne pada na pamet da sada likujem kao neki, ove krize ne zaobilaze nijedan klub. Na primer City ili Čelzi su do skoro bili u krizi i to od osnivanja!

avatar
Monday, 20.08.2018
15:08

Kakvi klovnovi su eksperti,ja da radim na Sky Sport mislim da bi brisao patos sa Rednapima,Nevilima i slicnim.

avatar
Bidza i Tridza
Monday, 20.08.2018
16:25

Sad vidim sto volis Murinja. I jedan i drugi mislite da ste posebni a ne znate gde bijete : )

avatar
Monday, 20.08.2018
18:17
avatar
Devil born 1878
Monday, 20.08.2018
17:21

Kad ti uradis ono što su oni uradili možda ćeš i biti na njihovom mestu...

avatar
Bojan Samardzic
Monday, 20.08.2018
13:57

Junajted je sam sebi pucao u nogu ovog ljeta. Nezavisno od toga ko je kriv za ovakav izgled Junajteda, nemojte dovoditi ili drzati Murinja ako necete da mu dovedete pojacanja. To tako funkcionise, mogli su da mu dovedu pojacanja ili daju otkaz, ovako prosto ne funkcionise.

avatar
brekbaCh1
Monday, 20.08.2018
18:32

Zasto da mu dovedu ? Jel su malo dovodili ? Trazio je pleja, doveli su najskupljeg za svetski rekord.. trazio je tandem stopera, on je trazio ovu dvojicu koji su izgledali kao cunjevi protiv Brajtona.. trazio je Matica, oteli ga Celsiju.. trazio je Sanceza, otet Gvardioli ispred nosa.. Lukakua takodje ispred nosa Celsiju za veliku pare... Pa sta hoce vise ? Toliko pojacanja, a ni blizu vaznom trofeju, dok je igra nula. Svako leto po 300-400 miliona da se baca. Ma daj bre, nisu ni oni ludi. Ovaj tim je on selektirao, pa nek napravi nesto od njega.

avatar
Bojan Samardzic
Monday, 20.08.2018
19:12

Uvijek ista prica... jeste to sve tacno, ali gdje je bio MU prije Murinja? Daleko iza Sitija, a Gvardiola je opet potrosio vise para uz takodje dosta promasaja. Lako je Gvardioli da dovede igraca od koga se prakticno ni ne ocekuje nista odmah jer na njegovoj poziciji vec imaju odlicnog igraca, Murinjo kad je dosao trebalo je da dovede bukvalno novih 11 igraca. MU je dovodio igrace panicno, nisu imali nista, Pogba je bio na prodaju i - daj sta das. Ne branim Murinja, jeste, on je selektovao ovaj tim, ali ako ne vjeruje u njega - dovidjenja, ima jos trenera trenutno i boljih i jeftinijih od Murinja. Pa, njega je Montela nadigrao. Jednostavno, s ovom atmosferom, ionako cemeran Junajted moze biti samo jos cemerniji, a ta situacija se mogla preokrenuti ili pojacanjima ili otkazom.

avatar
Борко Михајловић
Monday, 20.08.2018
13:51

Sve su to posledice toga što nema domaćih igrača u ekipi. Ima izuzetaka, ali Junajted je klub sa tradicijom, ne može pozer Pogba da bude vođa.

avatar
Paklena pomorandza
Monday, 20.08.2018
12:55

Navijaci Junajteda,da vam pojasnim nekje stvari da bi uz malo realnosti i trezvene glave shvatili jedno,tako bi se manje nervirali.Murinjo nece biti smenjen sve dok postoji i najmanja sansa za top 4.Tako rade Glejzeri,za njih i vecina njih ovo je samo biznis gde za emocije nema mjesta.Sta visi ugledni "Gardijan" evo sta pise:Mourinho retains the backing of the board after #mufc’s loss to Brighton. He is yet to have a full squad #mulive [guardian]......Ima punu podrsku borda i imace je sve do kraja sezone,veliki je ovo biznis.

avatar
Monday, 20.08.2018
15:35

Vidi sledeci Ponedeljak poraz od Totenhema posle 3.kola je potencijalnih -6,vrlo je moguce da tad krenu u pregovore sa novim trenerom da cekaju sledeci poraz da mu uruce otkaz,video su iz Celzijebog slucaja do NG su bukvalno bili u zoni ispadanjasa njim,pocetak je sezone ako misle da saniraju stvari brzo da reaguju.

avatar
Bidza i Tridza
Monday, 20.08.2018
12:38

Zasto ne bi dobio otkaz? Sa novim trenerom tesko da moze gore,neko mozda trgne igrace i izbori top4. A ako bi Zidan hteo da dodje,to bi bilo super. Imao bi dovoljno vremena da upozna ekipu i da vidi sa cime raspolaze,i vec od narednog prelaznog roka da krene sa promenama.

avatar
Roj Kin 16
Monday, 20.08.2018
12:36

Nije Murinjo napravio problem u Junajtedu, koliko ne umije da Junajted izvuče iz krize. A moje je mišljenje da je korijen problema još iz 2014. kad je Van Gal odlučio da mu ne trebaju Vidić i Ferdinand, uz to prethodna godina je izgubljena sa Mojesom kojem nisu doveli nikoga osim Felainija i koji nije umio da započne smjenu generacija. Evo šesta godina kako nema perspektive u klubu, nema lidera, Pogba je klasa što god vi pričali, ali ne može u ovom sistemu. Murinjo ne umije da iskoristi igrače i da nima prilagodi sistem, on ima svoju filozofiju koja ne prolazi i kojoj je teško prilagoditi sadašnji kadar. Junajtedu su potrebna još najmanje 3 fudbalera i dobar trener.

avatar
Bojan Samardzic
Monday, 20.08.2018
19:18

Korijen problema datira jos ranije, ja bih rekao zadnje dvije Fergijeve sezone. Rio i Vidic su vec uveliko bili pokojni dok je Van Gal dosao, a Fergi je doveo Van Persija da osvoji tituliu i ode. Vidjelo se jos od finala sa Barsom koliko zaostaju, Fergi je cijedio suvu drenovinu iz tima. Da je ostao bar jedan igrac oko koga bi se mogao graditi tim, pa ni jedan. Ko bi mogao da pretpostavi da je Mojes takav promasaj, a Van Gal... tad je vec bilo kasno, Junajted vise nije mogao da kupi one igrace koji su im trebali, kupovali su ono sto su mogli.

avatar
Андер Ерера
Friday, 24.08.2018
02:15

Svaki komentar ti je na mjestu, da pohvalim. Da dodam da smo 2009. prodali Ronalda i Teveza a doveli Obertana i Ovena, tad je krenulo nizbrdo. Fergi genijalnošću osvajao titule sa prosjecima još par godina ali u Evropi se pokazale sve slabosti.
Mojes bio kratko, Van Gal doveo gomilu prosjeka i par zvijezda koje nisu ništa riješavale. Murinjo radi dobar posao ali mu se moralo dovesti još par pojačanja ovog ljeta, ovako smo ni tamo ni ovamo i u toj situaciji očekujem odlazak Murinja do kraja sezone najkasnije, nažalost.

avatar
НемојВрућВоде
Monday, 20.08.2018
12:26

Знате онај филм кад мр.Бин иде и Америку гдје мисле да је чувени експерт за умјетничке слике а он обични чувар у музеју....Брат Жозе све више личи на мр.Бина, и ликом а задњих година и по стручности :)

avatar
koma73
Monday, 20.08.2018
12:16

Murinjo napolje, Pogba, Marsijal, Darmian, Roho, Felaini, Mata, Lingard, Linelof, Smoling NA PRODAJU, Rašford, Mektomini na pozajmicu, dovesti trenera, a ne ovo rijaliti egoncentrično nadrndano prevaziđeno smeće, pa praviti tim polako za narednih 3 sezone u kojima ganjati neku evropu ako može.

avatar
Андер Ерера
Friday, 24.08.2018
02:16

Kojeg trenera dovesti? Lako je otpustiti trenera ali ajde da napravimo jasan plan ko je nasljednik, šta želimo, kako. Ovo do sad je bilo lutanje već duži niz godina. Poz.

avatar
Bojan Samardzic
Monday, 27.08.2018
10:37

Za ovaj gore komentar: upravo tako. 2011. ih je Barsa razbila u finalu LS, Fergi doveo Janga iz Aston Vile tad kao najzvucnije pojacanje. Da, kad su prodali Ronalda i Teveza, ostali su jedino sa Runijem kao superstarom, ali i on je u godinama koje slede sto zbog pada forme, sto zobog zrtvovanja za ekipu i premjestanja u vezni red, totalno pao. Ta 2009. bi mogla biti pocetak pada MU kao globalne velesile.

avatar
Red blood
Monday, 20.08.2018
11:51

Sa ovakvom atmosferom unutar ekipe,sa ogromnim pritiskom javnosti i poljuljanim samopouzdanjem,Junajtedu ce biti bas tesko u narednom periodu..

avatar
Agent Provocateur
Monday, 20.08.2018
11:40

Murinjova posla, ko sa djavolom tikve sadi ...

avatar
Mak-Juventino
Monday, 20.08.2018
10:39
avatar
Jerome Drake
Monday, 20.08.2018
10:38

Juce Marsijal kao u 5oj ligi da igra. I mrsti se non stop. Dodaj loptu sine nije fudbal stvoren da bi ti driblo. Lepo kaze Olerdajs nema brate kvalitet. Pogba isto,dodaj loptu, pojednostavi. Lukaku sebicnjak, a nema ni on kvalitet za junajted. Pa kakav je spic bio Van Nisterloj, Je l moze da se poredi Lukaku sa njim. Lindelof isto nema kvalitet. Rasford no coment. Bajli-sta ti bi juce? Veliki problemi klubu i to se odrayava na igru+ nemaju neki igraci kvalitet. U stvari ne neki nego vecina njih.

avatar
La bestia negra
Monday, 20.08.2018
10:38

U ovakvom cirkusu Pogba kao najveci klovn je idealan kapiten,grobar fudbala resio da ih ostavi u rusevinama kao i svaki klub koji je vodio samo sto je tamo uspeo da skrene paznju zbog titula ovde to nece biti slucaj,uzeo dva cipiripi trofeja na pocetku i krenulo je lozenje sad se kuka na sve strane.Kvazi trener i oni koji ga slepo podrzavaju kvazi navijaci i strucnjaci takvi ne misle na klub,otkaz do kraja godine i penzija da ga vise niko ne gleda u ovom sportu.

avatar
bebel
Monday, 20.08.2018
12:30

Nemoj tako, Mourinho je svojedobno donio neke inovacije u nogometnu igru. Na primjer, centarfor mu je igrao cijelu utakmicu na mjestu beka, a play na mjestu stopera. Pamtim njegovu izjavu da mu je koncepciju igre poremetio gol kojim je njegov tim poveo protiv ekipe koja je više od sat vremena igrala s igračem manje jer su trebali čuvati rezultat 0:0 koji ih je vodio dalje, a ovako kad su dali gol protivnik je krenuo na sve ili ništa i izjednačio. A jednom su mu utakmicu izgubili fizioterapeut i doktorica koji su utrčali da ukažu pomoć ozlijeđenom igraču njegove ekipe, he he...

avatar
NIKE
Monday, 20.08.2018
19:16

Ovo je najjači komentar:D:D, protiv PSGa cuvao nulu, i kad su dali gol sa igračem više, PSG ih stjerao u 16 sa 10 igrača... a iduće sezone Eva doktorica ukazivala pomoc Azaru na rezultati Chelsea:Swansea 2:2, i on je otpustio i nazvao prostitutkom i jos klub morao odstetu platiti trebi...hahaha