Virus se širi, igrači i menadžeri pozitivni, kraj sezone u Engleskoj?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 13.03.2020.
08:31
Izvor: Sportske.net

Oni su odolevali, ali u ovom trenutku čini se da nemaju kuda...

EPA/TAL COHEN
EPA/TAL COHEN

Povezane vesti

I Englezi će morati da stanu.

Naime, pošto je igrač Čelsija Kalum Hadson Odoi bio pozitivan na virus, jasno je da je Korona uzela maha, prethodno je objavljeno da je menadžer Arsenala Mikel Arteta takođe zaražen, pa su oba tima u izolaciji

Zbog toga će danas biti održana hitna sednica klubova PL, sada je sve u haosu i najverovatnije će ovo biti prekid šampionata na neodređeno, a mnogi veruju i kraj fudbalske sezone u Engleskoj.

Problem je što je država tvrdoglava, nema zabrane javnih okupljanja, pa su u PL hteli da igraju sa navijačima na tribinama. Sada je jasno da se situacija promenila, virus se raširio među igračima.

Utakmica Brajtona i Arsenala je odložena, a video konferencija je zakazana za nešto pre podneva po našem vremenu. Klubovi pritiskaju ligu da suspenduje takmičenja, poput Španaca, Italijana, Portugalaca, Holanđana, Amerikanaca.

Da li je ovo kraj sezone?

Mnogo zavisi i od UEFA, odluke koja bi trebalo u utorak da bude donesena o pomeranju EP 2020. Ako se članice budu složile, imaćemo leto prepuno mečeva nacionalnog šampionata i evrokupova, u slučaju da se situacija popravi.

U suprotnom, sledi haos, uvek će biti nezadovoljnih ako se sada završi sezona, jasno, kod klubova koji nisu ostvarili ambicije i to će koristiti kao alibi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NIKE
Friday, 13.03.2020
11:27

Zdravlje je najpreče, završite sva prvenstva.. a mi cemo se cijelo ljeto smijati bratu Luciferu je United ponovno ide kao 5i u LE😁🤣🤣

avatar
Solskjerove bebe
Friday, 13.03.2020
10:37

Sto je sigurno sigurno je,kraj sezone i gotovo

avatar
Solskjerove bebe
Friday, 13.03.2020
09:38

Znaci Luzerpulovo se nastavlja hajde da brojimo dalje 30+ hahahahahaha