Viljareal nudi novi ugovor Rukavini

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 29.03.2016.
10:55
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac Antonio Rukavina nalazi se blizu produžetka saradnje sa Viljarealom, pošto je trener španskog kluba Marselinjo predložio da Srbinu bude ponuđen novi ugovor.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Bivši fudbaler Partizana Antonio Rukavina nije dobio poziv Radovana Ćurčića ali ga to, poput nekih, uopšte nije dotaklo, jer u Španiji ima jako važna posla koja bi trebalo da obavi do kraja nedelje.

Reprezentativna pauza dobro je došla srpskom internacionalcu koji ovih dana utanačava poslednje odredbe novog ugovora sa Viljarealom i sprema se za potpis na dvogodišnji ugovor.

"Detalji su precizirani, na stolu je dvogodišnji ugovor, ove nedelje će da se finalizira..." poručuje Rukavina u izjavi za "Sport".

Defanzivac "Žute podmornice" sve češće dobija priliku u startnoj postavi pa je tako do sada sedam puta počeo utakmice u Primeri, od čega pet puta u poslednja tri meseca.

"Tu sam da ispunim sve što se od mene traži" kratko i jasno ističe srpski internacionalac koji je u Viljareal stigao kao slobodan igrač nakon isteka ugovora sa Valjadolidom.

U dosadašnjem toku sezone Antonio Rukavina je upisao 11 nastupa za Viljareal koji trenutno zauzima četvrto mesto na tabeli španskog fudbalskog šampionata.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Partizan/Lazio
Tuesday, 29.03.2016
11:04

Sa jedne strane mi je zao jer bi Partizanu mnogo znacio i kvalitetom i iskustvom,ali sa druge mi je drago jer je ovo dokaz da ga cene u inostranstvu.