Viljareal nastavio seriju, Las Palmas "torpedovan"

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 22.10.2017.
13:57
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Viljareala upisali su sva tri boda u devetom kolu španske Primere.

EPA-EFE/Domenech Castello
EPA-EFE/Domenech Castello

Povezane vesti

"Žuta podmornica" je nastavila da ređa dobre rezulate, sada su slavili na stadionu "De la Keramika" protiv Las Palmasa rezultatom 4:0 (3:0).

U prvom poluvremenu nije bilo golova, a onda je nakon samo tri minuta igre u nastavku sjajni Bakambu nastavio svoju golgetersku seriju.

Postigao je svoj šesti gol u poslednja tri meča, prosto je probušio protivničkog čuvara mreže, a kako je to izgledalo pogledajte OVDE.

Tu je ekipa Las Palmasa krenula da se raspada, usledila je sjajna prilika za Karlosa Baku, ali iskusni Kolumbijac je lob udarcem pogodio samo prečku.

Onda, za samo dva minuta, sve je bilo gotovo. Mario Gašpar je povisio na 2:0 u 65. minutu, a manje od 120 sekundi kasnije Navaro postiže autogol, bilo je jasno da se domaćinu smeši pobeda.

Nisu prestajali da pritiskaju fudbaleri Viljareala ni u nastavku, imali su par solidnih prilika, a onda je u trećem minutu nadoknade konačan rezultat postavio Sansone, na asistenciju Čeriševa.

Treći vezani trijumf Viljareala, sada su na petom mestu na tabeli Prmere sa 16 bodova, dok je Las Palamas i dalje u zoni ispadanja sa šest osvojenih bodova.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke