Vilijan potvrdio, vreme je za novi korak, u igri tri kluba?

Autor: Milovan Longinov
nedelja 05.04.2020.
17:38
Izvor: Sportske.net

Brazilac napušta Stamford Bridž.

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Ofanzivac Čelsija Vilijan odlučio je da napusti londonski klub, pošto nije uspeo da pronađe zajednički jezik sa upravom.

"Svi znaju da moj ugovor sa Čelsijem ističe za koji mesec i mala je verovatnoća da ću potpisati produženje. Čelsi mi je ponudio novi ugovor na dve godine, a ja sam tražio makar na još jednu sezonu. Oni su mi poručili da je to nemoguće i od tada nismo razgovarali. Možda dođe do nekog rešenja, ali kako sada stvari stoje, biću uskoro slobodan da pregovaram sa ostalim klubovima", rekao je Vilijan.

Brazilac u avgustu puni 32 godine, u ovoj sezoni je nastupio na 37 utakmica te je postigao 7 golova i podelio 6 asistencija.

Za njega je veliko interesovanje pokazao Totenhem, veza je naravno Žoze Murinjo koji je trenirao Vilijana u Čelsiju. Takođe, ranije se često povezivao sa Barsom, ali je malo verovatno da će Katalonci tražiti njega odlaskom Ernesta Valverdea, tako da od toga sigurno nema ništa u ovom trenutku.

Poslednjih dana pominje se čak i PSŽ, koji bi mogao da dovede besplatnu zamenu ako se Nejmar vrati u Barselonu.

Ne treba nikada otpisivati ni Juventus, koji je maher za ovakve poslove, tako da je ostalo da sačekamo i vidimo koji klub će poslati najbolju ponudu na Vilijanovu adresu.

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sveznalac-NoviProfil
Sunday, 05.04.2020
19:30

Ma jeli keve ti... Koja si ti faca? Veci od Lampsa,Terija,Drogbe... koji nisu dobili visegodisnji ugovor nakon 30-te. Na kraju duplo manje si zasluzio od njih da ga dobijes, ako ne i vise. Nadam se da ce otici i da ga ne gledam vise. Covek igra tako kako ustane ujutro. Jedno jutro ustane sa voljom razbuca Barsu a drugi dan protiv Votforda ne moze se sastavit s loptom. Tako da mi je drago sto ide, dobit ce vise mesta Odoi,Pulisic,Zijeh pa mozda i Boga ako se vrati, itd...