Vila ume samo protiv favorita, Brajton slavio u Birmingemu!

Autor: Aleksandar Golubović
subota 21.11.2020.
17:56
Izvor: Sportske.net

Gosti priredili iznenađenje zahuktalom domaćinu.

EPA-EFE/Laurence Griffiths
EPA-EFE/Laurence Griffiths

Povezane vesti

Fudbaleri Brajtona priredili su iznenađenje na Vila parku pošto su slavili protiv domaće Aston Vile sa 2:1 u 9. kolu Premijer lige.

Ekipa koja je na reprezentativnu pauzu otišla ubedljivom pobedom protiv Arsenala nije uspela da pronađe rešenje za tim koji je u prethodnih osam kola samo jednom slavio.

Da ovaj put neće ići glatko potrudili su se Adam Lalala i Dani Velbek. Doskorašnji vezista Liverpula je sjajno uposlio bivšeg napadača Votforda koji je u 12. minutu kombinacijom hitrine i lucidnosti doveo goste u vođstvo sjajnim lobom.

Samo sedam minuta kasnije Trezege je propustio priliku da izjednači rezultat nakon katastrofalnog pokušaja iz izgledne pozicije.

Izjednačenje je ipak usledilo u prvim minutima drugog poluvremena kada je u 48. minutu Ensi Konza sjajno reagovao na drugoj stativi posle centaršuta Traorea.

Pobedonosni gol za goste usledio je samo osam minuta kasnije kada je posle Grosovog dodavanja Solomon Marč sjajno šutirao.

Gosti su meč završili sa igračem manje nakon što je u nadoknadi vremena isključen Tarik Lampti posle drugog žutig kartona.
 
Пласман обезедио SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke