Viktorija zakazala "paklene" provere pred Partizan!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 05.01.2018.
18:31
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Viktorije Plzenj odradili su u petak prvi trening u sklopu priprema za prolećni deo sezone. Zakazano devet provera do duela sa Partizanom.

Epa/Urs Flueeler
Epa/Urs Flueeler

Povezane vesti

Aktuelni šampion Češke započeo je pripreme za prolećni deo sezone na čijem startu ekipu Viktorije Plzenj očekuje dvomeč sa našim Partizanom u 1/16 finala Lige Evrope.

Fudbaleri Viktorije okupili su se u sredu, odradili neophodne medicinske testove, a danas je odrađen prvi trening.

Šef stručnog štaba Pavel Vrba na raspolaganju je imao 22 igrača i četvoricu golmana, a sa ekipom je prvi put radio novajlija Tomaš Čori koji je u četvrtak stigao iz Sigme Olomuc.

Igrački kadar Viktorije Plzenj čine:


Golmani - Matuš Kozačik, Aleš Hruška, Dominik Svaček, Jakub Šiman;

Odbrambeni igrači - Milan Havel, Lukaš Hejda, Tomaš Hajek, Radim Reznik, Roman Hubnik, Jan Baranek, David Limberski, Jiri Piroh;

Igrači sredine terena - Martin Zeman, Jan Kovarik, Aleš Čermak, Vaclav Pilar, Milan Petržela, Jan Kopic, Tomaš Horava, Patrik Hrošovski, Andreas Ivanšic, Daniel Kolar, Dijego Živulić;

Napadači - Mihael Krmenčik, Marek Bakoš i Tomaš Čori.

Prve provere u sklopu priprema za prolećni deo sezone Viktorija će imati u narednih sedam dana, a rivali će joj biti lokalni češki klubovi među kojima i Banik Sokolov.

Centralni deo priprema Viktorija će odraditi u Španiji u dve faze, a tamo će ekipa Pavela Vrbe odigrati još šest kontrolnih mečeva protiv mnogo ozbiljnijih rivala.

17. januar Viktorija Plzenj - Bazel
20. januar Viktorija Plzenj - Red Bul Salcburg
24. januar Viktorija Plzenj - Šangaj Šenhua
1. februar Viktorija Plzenj - Legija Varšrava
4. februar Viktorija Plzenj - Rid

Poslednju proveru pred dvomeč sa Partizanom šampion Češke imaće 7. februara protiv rivala čije će ime biti naknadno saopšteno.

Prvi meč 1/16 finala Lige Evrope između Partizana i Viktorije igra se u Beogradu 15. februara, a revanš je na programu sedam dana kasnije na "Dosan Areni" u Plzenju.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
aleksbn
Friday, 05.01.2018
20:27

Pa i nisu neke paklene provjere. Bazel i Red Bull jesu, ovo ostalo je ispod prosjeka.

avatar
Friday, 05.01.2018
19:54

Meni se čini da ovo i nisu neke pripreme jer su ove ekipe po mentalitetu sem Legije sličniji njima nego nama.Bolje da je Partizan zakazao ovakve utakmice.

avatar
DeXy \'92
Friday, 05.01.2018
19:49

Slabo je to,ocekivao sam real,barsu,juventus,ali dobro njihova stvar,ovo je malo potcenjivacki za nas

avatar
NIJE VAZNO
Sunday, 07.01.2018
01:04

Real,Barsa i Juve bas nemaju pametnija posla nego da igraju prijateljske protiv Viktorije Plzen...Steta je sto ce da oni da upropaste Partizan

avatar
NIJE VAZNO
Sunday, 07.01.2018
01:04

Real,Barsa i Juve bas nemaju pametnija posla nego da igraju prijateljske protiv Viktorije Plzen...Steta je sto ce da oni da upropaste Partizan