Viktorija upozorava navijače: ''Meč s Partizanom donosi niz bezbednosnih rizika''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 11.01.2018.
15:31
Izvor: Sportske.net

Klub iz Plzenja počeo prodaju karata za revanš meč 1/16 finala Lige Evrope sa Partizanom, uz jasno upozorenje i domaćim i navijačima crno-belih.

EPA-EFE/URS FLUEELER
EPA-EFE/URS FLUEELER

Povezane vesti

U Viktoriji ne žele bilo kakve incidente na svom stadionu 22. februara kada će biti poznato ko će biti učesik osmine finala Lige Evrope.

Za taj revanš meč protiv Partizana ulaznice su već u prodaji, a tim povodom se na klupskom sajtu oglasio portparol kluba vaclav Hanzlik.

''Meč sa Partizanom donosi niz benbednosnih rizika. Bezbednost svih gledalaca na stadionu je prioritet za nas. Na osnovu propisa UEFA i preporuka snaga bezbednosti, klub je odlučio da preduzme akciju prema kojoj karte za utakmicu mog kupiti samo osobe sa stalnim boravkom u Češkoj.

O ovoj meri biće upoznati i navijači gostujuće ekipe. Pristalice Partizana treba da izbegavaju da kupuju karte za sektore koji ne pripadaju njima. Ove karte će direktno distribuirati klub'',
izjavio je Hanzlik.

Sličnu poruku je poslao i generalni menadžer Viktorije Adolf Šadek.

''Niko od nas ne želi da nam stadion bude zatvoren u nekoj od naredih utakmica. Zato verujemo da će gledaoci u dobroj atmosferi i bez ikakvih problema uživati u jednoj divnoj utakmici, kao što je bio slučaj i u prethodnim mečevima ove sezone'', poručio je Šadek.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke