Viktorija popila još jednu "petardu"!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 24.01.2018.
18:05
Izvor: Sportske.net

Aktuelni šampion Češke upisao je drugi vezani poraz na pripremama u Marbelji. Nakon debakla od Salcburga, ekipa Viktorije Plzenj "popila petardu" i od Šangaj Šenhue.

fcviktoria.cz
fcviktoria.cz

Povezane vesti

Klub koji će za menje od mesec dana gostovati u Beogradu u okviru prvog meča 1/16 finala Lige Evrope upisao je drugi poraz na pripremama koje obavlja u španskoj Marbelji.

Viktorija Plzenj poražena je danas od Šangaj Šenhue rezultatom 5:1 (0:1) i tako drugi meč za redom završila sa pet primljenih golova!


Pre četiri dana Viktorija je poražena od Salcburga rezultatom 5:0, a tim Pavela Vrbe i danas je "popio petardu" u susretu sa kineskim superligašom.

Češki šampion rešio je prvi deo meča u svoju korist zahvaljujući pogotku koji je u 35. minutu postigao Mihael Krmenčik.

Na poluvremenu Pavel Vrba pravi šest izmena, a klub koji je prethodnu sezonu završio na jedanaestom mestu kineskog šampionata uspeva da postigne čak pet golova u periodu od 49. do 73. minuta.

Het-trik u pobedi Šangaja postigao je Đovani Moreno, a po jednom su pogodili Obafemi Martins i Sun Šilin.

Novi ubedljiv poraz sigurno će upaliti alarm u Viktoriji iz Plzenja jer 10 primljenih golova na dve utakmice, čak i ako se radi o pripremama, nisu nešto što bilo koji trener želi da vidi.

Sledeću kontrolnu utakmicu Viktorija Plzenj igra 1. februara protiv Legije iz Varšave.

Partizan će Viktoriju ugostiti 15. februara u okviru prvog meča 1/16 finala Lige Evrope, a sedam dana kasnije na programu je revanš u Plzenju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
El Matador PFC-FCB
Wednesday, 24.01.2018
21:50

Popiće oni petardu u Beogradu od nas živi bili pa videli! Prosečna ekipa ništa posebno. Verujem da ćemo osminu finala overiti još u Humskoj.

avatar
$$$ BRACELA $$$
Wednesday, 24.01.2018
21:43

Ovo je vise nego zanimljivo ali ne moze niko da kaze da ovakvo busenje nemoze da ostavi trag na ekipu pa makar to bilo i prijateljska utakmica. Zamislite da je Partizan izgubio 5:0 na takvoj utakmici pa mi bi vec smenili i cistacice iz kluba a da nepricam za ostale.... Tako da ovo moze da nam bude samo +

avatar
RIP KOBE
Wednesday, 24.01.2018
19:16

pre toga se moglo citati kakav mocan tim. te pripremne utakmice nista ne znace.