Vidoviti Ramos - Kapiten Reala predvideo duel sa Bavarcima

Autor: Nikola Miloradović
petak 13.04.2018.
17:45
Izvor: Sportske.net

U polufinalu Lige šampiona snage će odmeriti madriski Real i minhenski Bajern.

EPA/JAVIER LIZON
EPA/JAVIER LIZON

Povezane vesti

Žreb je spojio dva tima koja su Roma i Liverpul želeli da izbegnu, pa im se tako sreća osmehnula, i jedni i drugi su dobili najpoželjnijeg rivala, dok Bajern i Real gore nisu mogli da prođu.

Očekuje nas zaista sjajan dvomeč, oba tima će sav fokus posvetiti ovom takmičenju, kako su Bavarci osvojili novu titulu u Nemačkoj, dok je Real odavno ispao iz trke u Španiji.

Na internetu se pojavio "tvit" star oko desetak meseci, napisao ga je kapiten Reala Serhio Ramos.

Španac, koji je upitan za duel sa Bavarcima, jer je pod suspenzijom poslednje minute duela sa Juventusom gledao maltene sa terena, na svom nalogu je poželeo sreću Hamesu Rodrigesu u novom klubu, minhenskom Bajernu.

"Panita, želim ti sve najbolje, osim kada se sretnemo u Ligi šampiona, naravno. Srećno, Hames!", napisao je tada Ramos.

Sudbina je eto spojila Madriđane i Bavarce u polufinalu Lige šampiona, videćemo da li će baš sjajni Kolumbijac zagorčati život "Los Blankosima".


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NEMANJA RM
Friday, 13.04.2018
18:03

To je jasno kao dan,uefa se trudi vec do prosle godine da Real dobije najjace protivnike da bi ih neko izbacio ali dzaba kad masinerija melje i sto je jaci protivnik to je Real motivisaniji. Uzivajmo u novom klasiku lige sampiona.

avatar
Kristian
Friday, 13.04.2018
19:01

neka pobedi bolji BEZ POMOCI SUDIJE

avatar
Kristian
Sunday, 22.04.2018
10:57

mislim na utakmicu Bayern Real od prosle godine

avatar
NEMANJA RM
Friday, 13.04.2018
20:45

Ne bih da sirim pricu oko sudija,sudilo se dosta puta i na stetu Reala a ovaj penal protiv Juventusa je opravdan ako aludiras na to. Uvek sam bio za to da bolji pobedi.

avatar
Boixos_Nois
Friday, 13.04.2018
19:12

Melju tako što prime 3 komada u sred Madrida i protiv Juvea i protiv Barselone? haha neka prvo neki jači tim pobjede bez penala i crvenih kartona pa ćemo pričati. Ako ne dobiju laganog protivnika tu su uvijek sudije. Tako je već od sezone 2010/11, a prije toga su bili klub koji godinama nisu mogli da prođu osminufinala.