Vidina presuda o Murinju

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 11.11.2018.
13:23
Izvor: Sportske.net

Evo šta je legendarni kapiten Junajteda rekao o "Posebnom".

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Mančester junajted će danas biti na novom velikom ispitu, kako u gradskom derbiju gostuju lideru na tabeli i aktuelnom šampionu Mančester sitiju.

Pregrmeli su "Đavoli" težak period i to jako dobro, upisali su 10 bodova u prethodna četiri kola u Premijer ligi, remizirali su samo sa Čelsijem na "Bridžu", a pritom su anulirali poraz na "Old Trafordu" od Juventusa u Ligi šampiona, kako su posle preokreta savladali "Staru damu" u Torinu.

Videćemo kako će se danas snaći sa zahuktalim "Građanima", Lukaku se vraća u startnih 11, dok će van stroja ovoga puta biti Pol Pogba, junak prethodnog mančesterskog derbija, koji je Junajted dobio posle preokreta.

Za engleske medije uoči današnjeg derbija govorio je i bivši kapiten kluba sa "Old Traforda", čovek koji je obožavan u "crvenom delu" Mančestera, Nemanja Vidić.

Bivši srpski fudbaler je pun reči hvale za Žosea Murinja.

"Kao igrač, kao neko ko je igrao za ovaj klub, želite da ih vidite mnogo bliže vrhu.

Mančester junajted je kroz istoriju uvek igrao napadački, atraktivan fudbal. Ono što mi se svidelo u poslednjih par utakmica je to što su počeli da budu pozitivniji sa Murinjovom selekcijom.

Mislim da Marsijal, Rašfrod i Mata nisu često igrali napred zajedno. Mislim da ne razmišljaju samo defanzivno, već da sve više razmišljaju ka golu.

To je veoma napadački fudbal od Mančester junajteda, posebno kada Šo igra levo a Ešli Jang desno. To je daleko ofanzivnije i sviđa mi se što to vidim", izjavio je Vidić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke