Vidić zna šta je potrebno Pogbi!

Autor: Aleksa Blaćanin
sreda 26.09.2018.
10:06
Izvor: Sportske.net

Srbin je želeo da iznese svoje mišljenje kada je Francuz u pitanju.

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Nakon remija Junajteda sa Vulvsima, Pol Pogba se našao na udaru. Priča se o mogućem odlasku, Murinjo je Francuzu uputio neke vrlo teške reči ispred svlačionice, a evo šta misli bivši srpski defanzivac.

On tvrdi da nema sumnje da je Pogba vrhunski igrač i da je to pokazao mnogo puta, ali da je potrebno da bude konstantan, da je to ono što mu nedostaje, a da to igrač Junajteda mora da poseduje.

Da li će Pogba uopšte imati priliku da pokaže svoju konstantnost ili će kako mnogi mediji navode napustiti "Old Traford".

Vidić je neko čije mišljenje navijači Junajteda baš cene. Poznato je kakav je borac bio na terenu, a sada je ambasador Junajteda, pa i dalje pokazuje koliko voli ovaj klub.

Navijači su mnogo očekivali od Pogbe, ali izgleda da on u poslednje vreme uspeva samo da ih iznervira svojim "glupostima" na terenu.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
brekbaCh1
Wednesday, 26.09.2018
12:07

Potrebna je prangija. Neko kao ser Aleks, da ga gadja kopackom u glavu i pokaze gde mu je mesto.

avatar
CisseLFC
Wednesday, 26.09.2018
10:52

Pogbi i cijelom Junajtedu je potreban SER FERGI i kraj price. Jesam REDSOVAC, ali sta napravise od kluba majko moja. Ukratko treba mu fergijeva kopacka u glavu kao Bekamu i da se sve stvari svedu na ok stvari. Za Murinja necu ni da pricam. Obicqn klovn.

avatar
MaNcHesTeR_ed
Wednesday, 26.09.2018
15:51

Dzabe i McCregor da ga izlupa ne bi mu pomoglo. Ne treba njemu to, njemu treba ekipa da igra za njega i on da igra za nju, Anderson je za Manchester skupio oko 100meca za 7godina, nikad nije pokazao zasta je doveden ali opet niko nije upirao prst u njega jer je ekipa igrala dobro i jer su pobedjivali.