Vidalov emotivni oproštaj od Barse

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 21.09.2020.
17:22
Izvor: Sportske.net

Čileanac se na emotivan način oprostio od Katalonaca.

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Arturo Vidal je od danas i zvanično postao novi član Intera, pošto ga je Barselona pustila kod Antonija Kontea za samo milion evra.

Vidal je u Barselonu stigao leta 2018. godine iz Bajern Minhena za 18 miliona evra, dobio je trogodišnji ugovor i platu od čak osam miliona evra, zbog čega su Katalonci najviše i želeli da ga se otarase.

Vidal se putem Instagrama oprostio od Katalonaca:

"Danas se opraštam od Barselone, kluba u kom sam proveo dve predivne sezone. Odlazim ponosan što sam nosio ovaj dres, ali i zato što sam imao čast da igratm s velikim igračima i velikim osobama. Želim da se zahvalim svojoj porodici, saigračima, trenerima, doktorima, svim zaposlenim u klubu i navijačima koji su mi dali mnogo pažnje. Danas počinje nova etapa u mom životu, ali ću ovaj klub uvek nositi u srcu. Vidimo se ubrzo, zauvek - Živela Barsa!"
, poručio je Vidal.

Čileanac će u Interu potpisati ugovor na dve godine po kom će zarađivati šest milion evra i ponovo će sarađivati sa Konteom, sa kojim je osvojio sve moguće trofeje od 2011. i 2015. godine, pre transfera u Bajern za 40 miliona evra.

Baner 12

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Amalainter
Monday, 21.09.2020
18:28

Dobro nam dosao..I Sada ako Conte pisne nesto da nevalja ovo nevalja ono-sut karta po kratkom postupku

avatar
Badr Hari
Monday, 21.09.2020
17:45

'Ajde nemoj ti nama tu prosipati neke emotivne zahvalnice, nego lepo priznaj da te oterao Messi. Nemoj biti ko Ibra, Vilja, Pep i ostali pa da porices to sto svi znamo... :D