Vidal prihvata kritike i mašta o Ligi šampiona

Autor: Beta Beta
četvrtak 22.12.2016.
20:16
Izvor: Beta

Fudbaler Bajerna iz Minhena Arturo Vidal rekao je danas da prihvata kritike trenera i navijača kada loše igra i da se nada trofeju Lige šampiona ove sezone.

Beta/Thomas Eisenhuth/dpa via AP
Beta/Thomas Eisenhuth/dpa via AP

Povezane vesti

Bajern je sinoć pobedio Lajpcig sa 3:0 i osvojio titulu jesenjeg šampiona u Bundesligi. Posle te utakmice trener nemačkog šampiona Karlo Ančeloti kritikovao je Vidala.

Italijanski trener rekao je da Čileanac nije igrao dobro i da za njega može da se nadje zamena u timu, ali da se nada da će Vidal u narednom periodu igrati bolje.

"U redu je kada me kritikuju kada igram loše... Uopšte me nisu kritikovali cele godine. Trudim se da igram najbolje što mogu. Nema problema, Ančeloti je broj jedan i mislim da sa njim možemo da osvojimo Ligu šampiona", rekao je Vidal, preneo je španski AS.
 
Posle sinoćnjih utakmica 16. kola u Bundesligi je pauza do 20. januara, a Vidal je rekao da se raduje odmoru posle naporne godine.

"Utakmice su se nizale od januara i radujem se pauzi. Neću putovati u Čile za praznike jer želim da se odmorim. Imam 15 dana da se oporavim. Ovo je bila skoro savršena godina sa četiri titule. Samo je nedostajao trofej u Ligi šampiona, a njega želimo ove sezone", rekao je Vidal.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
VATRENI BAVARAC
Thursday, 22.12.2016
22:09

Tako je treba znat i prihvatit kritiku

avatar
King Didier Drogba
Thursday, 22.12.2016
21:34

Nadaj se ti trofeju. Samo to i mozes. Juve osvaja. Realno su i zasluzili .

avatar
King Didier Drogba
Thursday, 22.12.2016
23:34

Sta mi lupate minuse, odavno su zasluzili da osvoje. Jos 2015 .