Vidal, opet glupost! Da li ovo namerno radi?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 27.10.2017.
15:09
Izvor: Sportske.net

Čileanac još jednom na naslovnim stranama i sada je i Bajernu jasno koliko su pogrešili kada su ga doveli. Ponudu ima, ali da li je pravo rešenje.

EPA-EFE/MARIO RUIZ
EPA-EFE/MARIO RUIZ

Povezane vesti

Ništa novo, posle problema koje je pravio u Juventusu i zbog čega je i prodat, posle otkrića Sampaolija da mu je potrebno lečenje jer je alkoholičar, Arturo Vidal je u centru pažnje.

Ovoga puta diskoteka u blizini Minhena, sa njim su bili braća i prijatelji, prema svedočenju očevidaca bio je pripit, stavio noge na sto, provocirao goste. Stiglo je obezbeđenje i izbila je tuča.

Ponovo su dve verzije u pitanju, da su prijatelji izazvali problem, a ne Vidal, međutim nemački mediji su ga razapeli, izgleda da je on uvek na pogrešnom mestu. Ovo se desilo i u Torinu pre par godina, samo tada je gore prošao, prema nekim informacijama dobio je i batine.

U svakom slučaju, Bajernu je dosta Vidala. Oni će ga prodati, ali teško je realizovati transfer na zimu, Inter koji je jedini zainteresovan nema dovoljno novca zbog FFP.

Vidal želi da se vrati u Italiju, ali moraće da čeka leto, tada će verovatno "Saning" uspeti da skupi više novca, pa bi Spaleti dobio igrača za koga smatra da je vođa tima.

U Bajernu, priča se, sledi velika čistka, ali i "germanizacija" tima, naime, po svemu sudeći kormilo će preuzeti Tuhel i on će insistirati na Nemcima, a Vidal bi mogao da bude prva žrtva takve politike, manje zbog igara, više zbog problema koje štete imidžu kluba.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
INTERnacionalist
Friday, 27.10.2017
17:04

..Interu ne treba ovaj klovn!

avatar
Oldboy
Friday, 27.10.2017
16:42
avatar
Che Wolfasin
Friday, 27.10.2017
15:23

Dovedite Krosa ako možete😂

avatar
Bayern ljubav
Friday, 27.10.2017
15:22

Vidal nije normalan igra ubija a pravi gluposti što se tiče trenera Jupp je izjavio da možda i ostane na klupi Bayerna sve zavisi šta će osvojiti tako je rekao a Tuhelu kuća bila daleko od Bayerna ne volim ga ima svoji dosta muva zato je dobijo otkaz u Dortmundu.

avatar
Friday, 27.10.2017
15:16

Ajde ti kod svog Kontea.

avatar
Kajzer
Friday, 27.10.2017
17:40

Sto? Kako igra kod tebe na FM?