Vidal odbio engleskog velikana zbog Bajerna

Autor: Lazar Mitrović
ponedeljak 22.02.2016.
11:23
Izvor: Sportske.net

Čileanski fudbaler otkrio da je imao ponudu premijerligaša, ali da je odlučio da pređe u redove nemačkog šampiona.

BETA/AP Photo/Michael Probst
BETA/AP Photo/Michael Probst

Povezane vesti

Reprezentativac Čilea je godinama unazad među najboljim veznim fudbalerima na svetu i ne čudi da su za njegove usluge bili zainteresovani brojni bogati evropski klubovi.

Izemeđu ostalih i Mančester Junajted je bio u trci za potpis bivšeg fudbalera Juventusa, ali je on odlučio da odbije poziv da se preseli na 'Teatar snova'.

On je u izjavi za Tajms otkrio da je postojala šansa da karijeru nastavi u Premijer ligi, ali da se ipak odlučio da pređe u redove minhenskog kluba.

"Prošlog leta sam bio na meti nekoliko klubova iz Premijer lige i u jednom trenutku sam mislio da ću i nastaviti karijeru na Ostrvu. Nakon toga je usledila ponuda Bajerna i nakon toga više nisam imao dileme", rekao je Vidal.

"Želeo sam da pređem u klub sa jasnim ambicijama i osećam se sjajno. Moja porodica i ja smo se odlično orilagodili i osećamo se sjajno u Nemačkoj", dodao je Vidal.

Vidal je jedan od ključnih fudbalera u Bajernovoj mašineriji koja je i ove sezone u trci za brojne trofeje i čini se da je napravio pravi izbor. Ko zna šta bi bilo da je prihvatio ponudu Junajteda...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
hadzimontagic
Friday, 26.02.2016
00:01

Jos kad je igrao za Leverkuzen, Bajern ga je zelio u svojim redovima, normalno da je izabrao Bajern

avatar
Nenad
Monday, 22.02.2016
20:31

Neka ti je sretno, i bericetno, samo da se mi otarasimo ova dva pajaca, pa opet na stare staze.

avatar
Monday, 22.02.2016
19:23

Zna covek koji je veci klub...

avatar
mrancic
Monday, 22.02.2016
18:05

Jeli to onaj sto se usikao i napravio udes u Cileu?

avatar
Emre Can
Monday, 22.02.2016
19:45

U, da, Junajted je klub velikih postenjaca i ljudina. Zaboravio sam. Roj Kin i Smajhel koji se pijani tuku na pripremama, Ferdinand koji je suspendovan zbog dopinga, Gigs koji je imao aferu sa bratovom zenom i zbog toga otac ne zeli da ga vidi... tako da Vidal koji je pijan imao sudar ne moze da dodje u obzir! Odbio vas je i to je to, decko je otisao u trenutno jaci i perspektivniji klub, uz Barsu najjaci na svetu a i da se ne lazemo veci klub, mada Vidalu to verovatno ne igra ulogu.

avatar
Андер Ерера
Monday, 22.02.2016
23:36

Kakve veze to ima sa Liverpulom i zašto moraš svaku vijest Junajteda komentarisati? Svoje dvorište gledati.

avatar
NIKE
Monday, 22.02.2016
13:17

Mislim kad ode ovaj smiješni Gvardiola da će Vidal postati nosilac igre Bayerna, momak je strava igrač, ali jednostavno Gvardiola nije u stanju izvući njegov maximum. Pod Anćelotijem ima da hara sredinom terena.