Vezista Arsenala sledi Aleksisov primer!

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 26.02.2018.
14:39
Izvor: Sportske.net

Kako prenose mediji u Engleskoj, još jedan fudbaler bi u skorijoj budućnosti mogao da napusti "Emirejts".

EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL
EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Povezane vesti

Aleksis Sančez je šest meseci pre isteka ugovor sa Arsenalom otišao put Mančester Junajteda, koji je u suprotnom smeru poslao Henrika Mhitarijana.

"Guneri" su mogli da ostanu bez ikakve naknade, Čileanac je bio jasan da neće produžavati ugovor, a na leto bi bez problema našao novi angažman, kako je Siti bio spreman da mu ponudi unosan ugovor.

"Đavoli" su ipak bili brži, Arsenal je prihvatio njihovu ponudu, Mhitarjan je obukao dres tima iz Severnog Londona, dok je Čileanac završio na "Old Trafordu".

"Tobdžije" su u tekuću sezonu ušle sa četiri igrača kojima je ugovor isticao na kraju iste. Oksa Čemberlejna su prodali Liverpulu još letos, za Sančeza su dobili Mhitarijana, Ozila su ubedili da ostane, dok sa Vilširom još uvek ne pronalaze zajednički jezik, kako žele da mu smanje primanja.

Tako bi engleski reprezentativac mogao da napusti "Emiretjs" narednog leta, bez obeštećenja, a Arsenal će se u novim problemima naći i zbog Erona Remzija.

Velšanin ima ugovor do leta 2019. godine, a kako stvari stoje, ne planira da ga produži.

Tako bi narednog leta mogao da napusti klub, ukoliko Arsenal želi išta da zaradi na njegovoj prodaji, a ukoliko se to ne desi, ostaje im zima, gde neće moći da računaju na tako dobru zaradi.

U suprotnom, Remzi će otići leta naredne godine, a Arsenal to neće moći da spreči i pritom neće dobiti ništa zauzvrat.

Četa Arsena Vengera već drugu sezonu zaredom ne pruža zadovoljavajuće partije, to pokazuju i rezultati, minule godine je osvojen samo FA kup, ostali su bez Lige šampiona, a ove sezone imaju šansu da se domognu komada srebrnine samo u Ligi Evrope, gde za rivala i 1/8 finala imaju zahuktali Milan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gunner For Life
Monday, 26.02.2018
21:40

Blaga katastrofa,najmanje reći

avatar
vojin denic
Monday, 26.02.2018
19:23

Vilsir nece da napusti arsenal to novinari samo pisu neke izmisljotine a za Ramzija videcemo sto se mene tice neka ide nije on neki igrac. Treba dobro renoviranje tima ,dosta je bilo vise vecitih talenata. Kada bi se gazde isprsile kao sto je junajted i siti uradio moglo bi nesto da se napravi ali od toga nema nista tolike pare da daju tesko.

avatar
Adriano Leite
Monday, 26.02.2018
17:01

Secam se nekih izjava gde je Venger govorio da svom nasledniku zeli da ostavi dobar tim i dobru osnovu. Odlicno mu ide za sada.

avatar
Маркус19
Monday, 26.02.2018
16:56

Арсенал има шансе да можда чак и освоји Лигу Европе. Не видим зашто не би бацили све на то такмичење јер кроз лигу неће ући у ЛШ сигурно. Атлетико, Борусија, Арсенал и Лион/Лацио могу до титуле, остали не.

avatar
Blek stena
Monday, 26.02.2018
19:24

Atletiko osvaja.Nevidim ko će njih izbaciti.Pa real je jedva protiv njih.Jedino neko u finalu inače na 2 protiv njih mrka kapa.

avatar
LuckyStrike
Monday, 26.02.2018
16:54

Smesno je porediti aleksisa i vilsira.. aleksisa htelo pola top timova... vilsir ako ne produzi ugovor opet msm da nece otici u veci klub nego nesto slicno arsenalu... sto bi se reklo s konja na magarca

avatar
Boža Čukuranović
Monday, 26.02.2018
16:00

Vilsir u Liverpul na leto, bilo bi to savrseno.

avatar
mrancic
Monday, 26.02.2018
15:51