Vežba radovanje na treningu, da li je Pogba zaista "oslobođen" ili samo "prevarant"!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 31.12.2018.
10:09
Izvor: Sportske.net

Većina je oduševljena, ali javljaju se i oni koji se pitaju da li je moguće da neko za deset dana toliko podigne formu, odnosno da li Solskjer ima čarobni štapić, ili je nešto drugo u pitanju.

EPA-EFE/NIGEL RODDIS
EPA-EFE/NIGEL RODDIS

Povezane vesti

Odjednom, svi su očarani Polom Pogbom, kao da je drugi čovek na terenu, od kada je otišao Murinjo.

Ole Gunar Solksjer je objasnio šta se promenilo.

"Želimo da igrači budu srećni, da se izraze na terenu u okviru onoga što tim želi. Hoću da uživaju, da urade ono što najbolje znaju, ne odnosi se na Pogbu, već i na druge igrače",
tvrdi Murinjov naslednik.

Norvežanin nije želeo da odgovori na pitanje da li je promena uloge oslobodila Pogbu.

Ipak, statistika je neumoljiva, Pogba je dao četiri gola i imao dve asistencije u poslednja tri meča od kada je Murinjo otišao, to je više nego za prethodnih 17 pod Portugalcem.

Ni sam ne krije koliko mu je lakše.

Na zagrevanju pred meč je vežbao kako će proslaviti gol, mnogi su bili začuđeni, ali izgleda da mu se samopouzdanje vratilo i da zna da može sve.

Većina navijača je oduševljena, ali ima i onih koji smatraju da je Pogba prevarant. Naime, jedan deo fanova veruje da namerno nije želeo da igra, da je minirao Murinja, da se ponašao tako kako se ponašao da bi naterao klub da ga proda Juventusu jer nije trpeo Portugalca.

Oni argumentaciju nalaze u tome da niko ne može da popravi formu za tako kratko vreme i da je nemoguće da bude toliko razlike u desetak dana kod jednog igrača.

"Ili je Ole čarobnjak ili je Pogba težak prevarant", rekao je jedan navijač Junajteda u BBC-ijevom programu posle jučerašnjeg meča.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

20 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Paul Kersey
Wednesday, 02.01.2019
19:38

Mnogo loš čovek Pogba. Zbog ličnog odnosa sa Murinjom je namerno minirao ceo klub, i to jedan od najvećih na svetu. Utd ako želi da sačuva integritet, mora da ga najuri i izda saopštenje zbog čega.

avatar
Hajduk United
Monday, 31.12.2018
21:36

Murinjo nije tia odstupit od svojih navika, ataj nogomet je bia jako defenzivan i nije donia nista dobro

avatar
Žarko Petrović
Monday, 31.12.2018
20:43

4 gola i 3 asistencije

avatar
zevs
Monday, 31.12.2018
18:27

Mislim da nije samo do Pogbe... realno su se tesko postizali golovi pod Murinjom... igra je bila uzasna... igraci su stajali i branili se (uglavnom neuspesno)... ovo je sad drugi tim... verovatno je Ole skinuo pritisak sa igraca i dozvolio im da igraju fudbal i da uzivaju u tome... naravno ove tri utakmice su bile sa mnogo slabijim timovima ali setite se da je Murinjo i protiv takvih gubio bodove... sigurno je da ima jos nedostataka u igri a pogotovu u odbrani ali mislim da bi to moglo u neko dogledno vreme da se sredi... da li ce to biti dovoljno za top 4... hmmm... nadam se da hoce...

avatar
brekbaCh1
Monday, 31.12.2018
17:33

Danasnji fudbaleri..

avatar
Ana Mijuskovic
Monday, 31.12.2018
15:58

Prvo- niko danas ne voli i jednostavno ne uziva u fudbalu koji je terao murinjo. Jesino ji bio u pravu sto se tice odbrane da je slaba. Al idiot je pokusavao da se brani sa napadacima. Momci sad samo uzivaju u fudbalu i slobodi i igraju bez grca igraju za gol vise a ne manje. Pogba nije mogao vise da igra defanzivno kao ni ostali igraci. Fudbal se drasticno promenio zadnjih godina a murinjo se tu nije snasao jer je jednostavno tvrdoglav.

avatar
RedDevil612989
Monday, 31.12.2018
14:52

Misljenja sam da niko nije iznad kluba a pogotovo iznad kluba poput Junajteda. Kao dan je jasno da je sabotirao Murinja, sto je poput nedopustivo. Moze da se krije iza izgovora da je to uradio zbog kluba ali u to niko ne veruje. On je decko egomanijak kao i Murinjo. Skroz sam bio za smenu Murinja jer je gusio potencijal ekipe ali ni Pogba nije smeo tako da se ponasa.

avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Monday, 31.12.2018
12:44

Murinja minira njegov antifudbal koji nametne igračima.. Nije ga Ronaldo minirao pa je Real vazda kaskao za Barsom.. Ne zaboravite da ni Azar nije mogao da se sastavi u zadnjoj sezoni pod njim.. Takodje Šo, Marsijal, Erera, Lukaku, Matić, Rašford i drugi nisu mogli da se sastave, nemoguće da su ga svi minirali.. Završena priča, prevodioci daleko lepa kuća..

avatar
Antihepi
Monday, 31.12.2018
12:27

Минирао је Муриња,радио је то за клуб. Да је управа отерала оног малоумника месец дана раније,Челси нам не би бежао толико...

avatar
The_Matrix
Monday, 31.12.2018
11:49

Bojkotovali su coveka i to je sve. Dobili su 3 utakmice protic realno lakih rivala. Steta sto sada ne igraju npr sa Liverpulom da ih spuste na zemlju

avatar
Živkovic
Monday, 31.12.2018
12:39

Realno su to tri lake utakmice ali murinjo na te 3 nebi pokupio 9 bodova

avatar
Mihajlo_NS
Monday, 31.12.2018
13:23

Pa ne bi kad igradci nece da igraju :) Zamisli, dure se na trenera, jadni oni bas mi ih nesto zao, trener postavio losu taktiku i onda moraju da brinu kako ce da prehrane porodicu :) Ovo je fudbal koji ne zelim da gledam. Ne pravdam Murinja, ali ove polu balerine misle da su neki faktor. Trenutno u Mancesteru su sve polovni igraci, a pogba klasican klovan kao i Nejmar

avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Monday, 31.12.2018
12:46

Ne zaboravite da nas je u prvom delu sezone Bornmut razbio igrom.. Ovde se radi o tome da Junajted igra 5x bolje nego pod murinjom.. A ole će morati da ispravlja murinjov promašene investicije.. Verovatno će i par klinaca dobiti šansu, nadam se pre svih Čong..

avatar
Uncle Fester
Monday, 31.12.2018
11:29

Vjerovatno je u pitanju bio bojkot trenera ali neka je, Murinjo je to zaslužio svojim nekorektnim ponašanjem, taj Murinjo je (uz Rajolu) onaj najlošiji i najotrovniji dio fudbala!!!

avatar
Luka Knezevic
Monday, 31.12.2018
11:24

dobar igrač,ali još bolji prevarant..! volim Mančester,ali mislim da će im problemi nastati tek posle PSZ-a..

avatar
LUZERPOOL
Monday, 31.12.2018
15:35

Zasto bi problemi nastali? Sezona je propala i Junajted nema trenutno nikakva ocekivanja igra se opusteno pa sta bude.

avatar
Wizard08
Monday, 31.12.2018
11:23

Uvek su se murinjovi timovi oslanjali na individualne kvalitete,pogba ih ima i mogao je da ih iskoristi u bilo kojoj taktici.jasno kao dan da ga je minirao.