Vest Hem još jednom stao iza trenera

Autor: Beta Beta
ponedeljak 10.09.2018.
13:26
Izvor: Beta

Uprkos lošem startu sezone, iskusni Čileanac ima punu podršku uprave kluba.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Potpredsednica fudbalskog kluba Vest Hem Karen Brejdi rekla je danas da ima poverenja u trenera Manuela Pelegrinija i pored lošeg početka sezone.

Vest Hem je izgubio sve četiri utakmice na početku nove sezone u Premijer ligi i jedini je klub koji još nije osvojio ni bod, uprkos tome što je u letnjem prelaznom roku potrošio više od 100 miliona funti na pojačanja.

"Doveli smo trenera sa uspešnom karijerom iza sebe i potrošili smo više od 100 miliona funti na igrače koje je želeo. Verujem da će se stvari vrlo brzo okrenuti u našu korist. Sada je najvažnije da se držimo zajedno", rekla je Brejdi za britanske medije.

Vest Hem u narednom kolu Premijer lige gostuje Evertonu, a potom će na svom terenu dočekati Čelsi i Mančester junajted.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kuma Baba Car
Monday, 10.09.2018
14:27

A i ruku na srce imaju prilicno tezak raspored i to bas u periodu u kom najvise treba da razigraju ekipu u kojoj ima previse novih igraca. Bice to neka sredina tabele na kraju, dok sledece sezone uz maksimalno 2 pojacanja mogu sa Evertonom i Vulverhemptonom da napadnu ligu evrope.

avatar
Agent Provocateur
Monday, 10.09.2018
13:44

Pelegrini je iskusan i smiren i siguran sam da ce sastaviti konce i naci sistem koji ce doneti opstanak ali West Ham je morao biti svestan da politika koju vode od odlaska bilica - kupovina tolikog broja igraca od kojih su mnogi istroseni rizikuju da se em ne uklope em da im taj period potraje pa da se iz sezone u sezonu bore za opstanak. Los kurs su zauzeli i placaju ga debelo.

avatar
tomi selbi
Monday, 10.09.2018
13:30

Ha ha, stali iza trenera...klauzula od 15m stoji iza njega. WH ce sigurno podici formu, tako da od otkaza nema nista.