Verujete u Fulam? Bez Mitra nema pobede!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 05.12.2018.
10:24
Izvor: Sportske.net

Ohrabrio navijače, mogao bi da bude prelomni trenutak u sezoni, eventualna pobeda protiv Lestera bi verovatno "Kotadžere" već večeras izvukla iz zone ispadanja. Ali, bez Mitrovih golova teško...

Beta/Steven Paston/PA via AP
Beta/Steven Paston/PA via AP

Povezane vesti

Oči navijača Fulama uprte su u Aleksandra Mitrovića. Srbin je u lošoj sezoni povratnika u ligu jedna od retkih svetlih tačaka, postigao je sedam golova, a i večeras će biti najveća uzdanica.

Bez Mitrovih golova, nema ni pobeda, Srbin će voditi napad Fulama koji dočekuje Ranijerijev bivši klub Lester.

"Srećan sam ovde, igram u PL, još srećniji sam kad igram za moju Srbiju. Ali, za mene, ovo je poput početka, imam tek 24 godine, ono najbolje dolazi", uveren je Mitrović.

Svojim golovima je obezbedio plasman u PL prošlog proleća, onda je njegova pozajmica prestala, ali je otkupljen za oko 25 miliona evra.

"Treniram naporno, učim svaki dan, nekada vam ne ide, ne dajete golove, ali najvažnije je da ne paničite i nastavite da teško radite. Verujem u tim, verujem u Ranijerija, imamo sjajne navijače. Ne odustajemo, nismo se predali, videćete drugačiji Fulam. Kako vreme bude prolazilo, bićemo sve bolji i bolji", završio je Mitrović ohrabrenjem za "Kotadžere" koji bi eventualnom pobedom protiv Lestera mogli da izađu iz zone ispadanja, s obzirom na teške rivale Barnlija i "Sejntsa".

Ali, kako rekosmo, preduslov su Mitrovi golovi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 05.12.2018
12:32

Митар ће да постигне гол или да допринесе головима Фулама ! Превише примљених голова их је довело у ову ситуацију, тако да одбрана мора да почне да функционише да би и резултати били како треба !