Veoma zanimljiv derbi - Baš su ljuti u Juventusu, nerešeno na poluvremenu!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 06.01.2021.
21:34
Izvor: Sportske.net

Ekipe Milana i Juventusa igraju veliki derbi prvenstva Italije.

EPA-EFE/MARIO TADDEO
EPA-EFE/MARIO TADDEO

Povezane vesti

Veoma zanimljiv duel Milana i Juventusa, a nakon prvih 45 minuta igre je 1:1.

Juventus bolji na startu, Federiko Kijeza se dva puta našao u dobroj prilici, a onda je u 18. minutu uspeo da pogodi nakon maestralne asistencije Paula Dibale petom.

Usledili su napadi Milana, Leao je imao sjajan šut koji je završio par milimetara pored stative, a onda gol u 41. minutu za Milan.

Rabio je bio oboren od strane Čalhanoglua, oni objektivni će vam reći da je bio faul, sudija nije dobro video situaciju, pa je usledila kontra Milana iz koje nakon asistencije Leaa Kalabrija uspeva da pogodi za 1:1.

Definitivno da su navijači Juventusa besni, ali realno je da se na odmor ode sa rezultatom 1:1 jer je Milan bio bolji rival u drugom delu prvog poluvremena.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marchisio8
Wednesday, 06.01.2021
22:48

Нерегуларан гол Милана. фаул као кућа. Тео Ернандез у првих 15 минута 2 фаула оба за жути, а без картона. Дајте титулу некоме из Милана, ово је после оне ситуације са Наполијем постало смијешно.

avatar
Pipo Inzagi
Thursday, 07.01.2021
11:24

Baš je smešno,juventus itekako ima prava da bude ljut,naročito posle drugog poluvremena.Pravda za juventus,stop krađama na štetu juventusa iz kola u kolo.

avatar
Dragce
Wednesday, 06.01.2021
22:41

Ako sudija nije dobro video onda je tu VAR. Rabio je najpre izgubio loptu i nakon toga nije mogao nikako da utice na dalju akciju Milana. Inace svakako se svi slazemo da je Juve uvek obespravljen na svakom mecu.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Wednesday, 06.01.2021
23:40

Ova druga recenica predstavlja neku ironiju ili se ja varam? :-D