Vengeru stigla ponuda, predsednik, ali ne Arsenala!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 22.04.2018.
10:55
Izvor: Sportske.net

Francuz bi u nastavku karijere mogao da sarađuje sa čovekom za kog se očekivalo da će ga naslediti na "Emirejtsu".

Epa/Andrej Cukic
Epa/Andrej Cukic

Povezane vesti

Arsen Venger je nakon 22 godine odlučio da napusti redove Arsenala, podlegao je pritisku sa svih strana i odlučio da se povuče iz voljenog kluba.

Tako ce otići godinu dana pre isticanja saradnje sa klubom, očekuje se da će pritom dobiti i veliko obeštećenje na ime poslednje godine potpisane saradnje, ali Francuz je naglasio da njegov odlazak iz Arsenala ne znači i povlačenje iz fudbala.

Mediji su spekulisali da bi karijeru mogao da nastavi u Premijer ligi, ali i da bi mogao da se vrati u jedan od svojih bivših klubova, više o svemu tome u nastavku.



Britanski "Miror" sada prenosi nove informacije vezane za sudbinu iskusnog stručnjaka, Venger bi navodno od naredne sezone mogao da bude predsednik novog prvaka Francuske Pari sen Žermena.

"Sveci" su minulog vikenda obezbedili sedmu titulu u istoriji kluba, ali uprkos tome očekuje se da Emerija na klupi nasledi Tomas Tuhel, koji je dugo važio za glavnog kandidata za klupu Arsenala, pa bi Venger tako u nastavku karijere mogao da sarađuje sa čovekom za kog su mnogi verovali da će ga naslediti u Severnom Londonu.

Ideja uprave kluba sa "Parka Prinčeva" je dakle da Tuhel od leta bude šef struke ekipe, a da iskusni Venger postane predsednik kluba, pa bi tako PSŽ mogao da iskoristi veliko Vengerovo znanje, ali i podugu listu kontakata, koje je Francuz stekao za 22 godine rada u redovima Arsenala.

Ideja je jasna, PSŽ žarko želi da se domogne trofeja u Ligi šampiona, a čini se da je ovo pravi recept za tako nešto.

Ostaje da se vidi da li je Venger spreman za novu ulogu u fudbalskom svetu ili možda i dalje želi da nastavi da trenira, za šta će nesumnjivo imati ponuda u narednom periodu.

Vengeru je do kraja karijere u Arsenalu ostalo još par utakmica, danas od 14:30h ga očekuje duel na "Emirejtsu" sa Vest Hemom, prvi meč nakon objavljivanja odluke da će napustiti Severni London posle 22 godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ogist Kont
Sunday, 22.04.2018
14:05

Biće zanimljivo videti šta na ovo ima da kaže onaj PSG troll u pokušaju.

avatar
Paris Saint Germain
Sunday, 22.04.2018
12:27

Hahahahaahhhahahhaahaha penzijaaaa

avatar
Sunday, 22.04.2018
12:20

Ne bih se zacudio bez zezanja da sedne na kraju na klupu Celzija.

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Sunday, 22.04.2018
10:59

Mogao bi na klupu Francuske umesto onog pajaca...