Vengeru stigla nova ponuda, vodiće reprezentaciju na narednom Mundijalu?

Autor: Stefan Matić
utorak 08.01.2019.
18:58
Izvor: Sportske.net

Ovo bi bio veoma zanimljiv, ali i unosan angažman.

Beta/AP Photo/Rui Vieira
Beta/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Legendarni trener Arsenala Arsen Venger je i dalje bez posla.

Ponude je dobijao, ali je šezdesetdevetogodišnji Francuz odbijao međutim ovaj predlog može biti vrlo interesantan, pritom i verujemo unosan.

Frans Fudbal navodi da su čelnici katarskog nacionalnog tima i domaćina predstojećeg Svetskog prvenstva 2022. godine u potrazi za velikim imenom koji bi ih predvodio na ovakvoj svečanosti fudbala.

Izbor je pao na Francuza koji je u prošlosti bio dovođen i u vezi sa vođenjem francuskog šampiona PSŽ-a, inače pod vlasništvom katarske investicione grupe. Međutim tada je 'Profesor' odbio takvu ponudu pošto je došla brzo po njegovom okončanju karijere u Londonu.

Katarski savez je navodno stupio u kontakt sa Vengerovim predstavnicima, a iako se cifre i dalje ne spominju, nema sumnje da ga čeka unosna ponuda.

Postojale su spekulacije da će možda zameniti i Lopetegija, ali se Real Madrid ipak odlučio za Solarija dok nad Kovačem iz Bajerna i Gatuzom iz Milana i dalje lebdi mogućnost da budu otpušteni u korist Francuza.

Videćemo u budućnosti šta će biti sa ovom ponudom, da li Venger prelazi na vođenje nacionalnih selekcija ili mu i dalje nedostaje uzbuđenje ligaškog fudbala.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Igors Stepanovs
Tuesday, 08.01.2019
23:36

Bilo bi lepo kad bi se Profesor oprostio sa jednim velikim trofejom...