Vengerov tajni sastanak, da li je ovo budući klub?

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 21.02.2019.
11:00
Izvor: Sportske.net

Francuz još uvek čeka na novi angažman.

Epa/Facundo Arrizabalaga
Epa/Facundo Arrizabalaga

Povezane vesti

Arsen Venger je minulog leta napustio Arsenal posle 22 godine, ali je istakao da to ne znači i da se oprostio od fudbala.

Rekao je da će se vratiti trenerskom poslu, ali ne i u Premijer ligi, kako je previše vezan za "Tobdžije" i nikako ne bi mogao sa klupe da predvodi neku drugu ekipu u Engleskoj.

Spekulisalo se o brojnim timovima, istakao je i da ne bi mogao da preuzme madridski Real, a utisak je da se najčešće dovodio u vezu sa Pari sen Žermenom.

Ipak, u domovini su mu nudili razne opcije, ali se čini da ipak nije imao ponudu da bude prvi trener ekipe.

Naime, u Parizu Vengera vide kao idealnog kandidata za mesto sportskog direktora, a sve dodatno dobija na težini, kada se u ozbir uzme da se trener Tomas Tuhel ne slaže najbolje sa aktuelnim sportskim direktorom "Svetaca" Anterom Enrikeom.

Čitava priča podgrejana je kada se Venger nedavno, u tajnosti sastao sa prvim čovekom francuskog šampiona Naserom Al Kelaifijem.

Venger je navodno bio njegov gost u loži na WTA turniru u Dohi, kako je Kelaifi i predsednik teniskog saveza Katara.

Nije poznato o čemu su razgovarali, ali se naravno pretpostavlja da bi njihov sastanak trebalo da bude korak bliže za Vengera ka povratku fudbalu.

On je odbijao da u medijima komentariše povezivanja sa PSŽ u prethodnim mesecima, istakao je i da ne bi voleo da se bavi poslom sportskog direktora, već da želi da trenira, ali kako pravih ponuda u trenerskim vodama nema, izgleda da je Venger rešio da sedne u direktorsku fotelju na "Parku prinčeva".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke