Venger upozorio - "Salah je previše sebičan!"

Autor: Stefan Matić
subota 07.09.2019.
22:28
Izvor: Sportske.net

Francuz je uporedio i fudbalera Liverpula sa Mesijem.

EPA-EFE/SEDAT SUNA
EPA-EFE/SEDAT SUNA

Povezane vesti

Nekadašnji trener Arsenala trenutno radi na beIN sportskom kanalu kao sportski analitičar. Klopov tim se izdvojio na vrhu Premijer lige gde su "redsi" maksimalni iz prva četiri kola, ali je poslednja pobeda protiv Barnlija imala i svoju ružnu stranu.

Radi se naravno o varnicama na relaciji Mane - Salah, Egipćanin je u pregršt situacija odlučio da ne uposli svog saigrača što je rezultiralo Maneovim besom po izmeni.

"Salah je dosta sličan Mesiju, ali treba da pronađe konstantnost u svojoj igri. Dobar je finišer, ali Mesi je kompletniji, Argentinac zna i da namesti gol. Salah je opsednut da sam završava akcije, što ponekad može škoditi timu. Dostići će taj nivo sa godinama, znaće kada treba da doda a kada treba sam da završi akciju", izjavio je Venger za beIN.

Venger

Po povratku sa internacionalne pauze Liverpul će ugostiti Njukasl, videćemo da li je Salah naučio svoju lekciju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
äxwell
Monday, 09.09.2019
14:39

Kod Salaha je samo problem kada se nadje u situaciji da mu je suigrac u boljoj prilici on bude sebican! To je i Mane jedno vrijeme radio pa je prestao!

avatar
La bestia negra
Sunday, 08.09.2019
16:34

Gudurica treba da bude sramota koliko je los na ovom prvenstvu.Bjelica me najvise razocarao za sada totalno je van forme.Bolje da smo sad izgubili i naucili lekciju nego kada bude najpotrebnije

avatar
äxwell
Monday, 09.09.2019
14:38

Pogresne vijesti?! xD

avatar
La bestia negra
Tuesday, 10.09.2019
14:56

Ma sajt se raspada prebacuje komentare,a i ne odobrava ih po nekoliko dana :D

avatar
Far Beyond Driven
Sunday, 08.09.2019
07:22

Pa u pravu je matori. Verovatno je Salah imao od Klopa instrukcije da zavrsava kad god moze, al eto ispalo je da zapravo ne može, a kad ne može onda je mnogo bolje rešenje da iskoristi to što se odbrana fokusirala na njega i izbaci saigrača samog pred gol. Ta finesa je poslednji korak od dobrog igrača do vanserijskog igrača, i Salah tek treba da ga napravi. Nadam se da će do kraja ove sezone uspeti da to izvede
#YNWA

avatar
Dr . Nedeljkovic
Sunday, 08.09.2019
00:13

Samo da krene sa asistencijama i bice sve ok , do tada Mane i Firmino su daleko zahvalniji igraci .

avatar
RaZZoR (6x)
Monday, 09.09.2019
17:24

samo onaj koji prati svaku utakmicu Liverpula zna koliko je Firmino bitan igrac u Klopovom sistemu, nije sebican prije ce dodat nego sutirat al sto je najvaznije on je kljuc koji pokrece svaki presing i svaki pritisak protivnika na terenu, jednostavno Bobi je fantastican...Sto se tice Manea prosle sezone je imao par meceva gdje ga nije islo, bio je sebican i Klop ga je odmorio 2 utakmice...Sad je u boljoj formi od Salaha...Mo je ipak ono sto svi sanjaju u timu, prodoran brz i sjajan krilni igrac,medjutim mora se okrenut malo i shvatit da najbolji strijelac nije vazniji od pl...

avatar
riquelme
Saturday, 07.09.2019
23:58

Mozda i ne dostigne. Kao i sto ti nisi dostigao da kazes tamo ljudima da ti trebaju prava pojacanja a ne da se krijes iza neke dece koja kada postanu igraci ti ih prodas da mozes da se vratis na staro. Covek ima 50+ golova i 25+ asistencija za dve sezone u PL. Covek je najbolji strelac i asistent Liverpula vec 2 godine. Tako da nije sebican generalno a i da jeste bio u toj situaciji ali kao i svaki top igrac na 3 razlike ima zelju da se upise! Kao i Mesi, Ronaldo, Roben, Riberi, Grizman itd.