Venger u strahu, Murinjo više ne želi da čeka!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 30.10.2019.
09:02
Izvor: Sportske.net

Ovo je navodna priča, zamislite taj udarac po legat Arsena Vengera!

EPA/Nigel Roddis
EPA/Nigel Roddis

Povezane vesti

Žoze Murinjo ne želi više da čeka. Izgleda da je opozicija Perezu u svlačionici veoma jaka, da su igrači predvođeni Ramosom snažno protiv toga da se vrati i da jednostavno ne želi da radi u takvoj atmosferi.

Pregovarao je sa Totenhemom, ipak Poketino ne želi da ode, odšteta bi bila paprena, a đto se tiče Dortmunda, čini se da Murinjo traži veći klub.

Zbog toga 56-godišnji Portugalac razmišlja nakon što je odbio desetak manjih ponuda poput Benfike, Rome, francuskih klubova, kao i nekoliko nepristojnih ponuda iz Kine, da sačeka i preuzme Arsenal.

Naime, Emeri je sve bliže otkazu, sukobi, loši rezultati, navodna nesposobnost da drži ekipu na okupu su uticali na status Španca.

Arsenal ima za cilj plasman u top 4, trenutno su ispod crte, ali brinu igre, situacija sa Džakom, ali i Ozilom, pominje se dosta kandidata, ali je Murinjo svakako najveće ime.

Njegov motiv?

Da postane prvi čovek u istoriji koji je sa tri engleska kluba osvajao trofeje, sa Čelsijem bukvalno sve na ostrvu, dok je u Junajtedu osvojio Liga kup, a i Ligu Evrope.

Bilo kako bilo, ovo bi bio zaista udarac za Arsena Vengera i njegov legat na "Emirejtsu", mada u Arsenalu više i nema Vengerovih ljudi, otišao je i Gazidis u Milan, a "Guneri" zameraju mnoge stvari legendarnom menadžeru u poslednjih godinama njegove vladavine u Londonu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dragan Petković
Saturday, 02.11.2019
20:06

Odmah najuriti Emerija,Murinjo bi znao da iskoristi Aubu i Lacu...sigurno u top4,a privukao bi sl.sezone veća imena,ovo sada što gledamo u Arsenalu je tragikomedija,Vulvs na gostovanju 22 šuta.

avatar
BlagoMeniOpetJA
Wednesday, 30.10.2019
23:35

ja ovo nebi volio. venger kakav god da je bio, bio je na klupi 20+ godina a ovaj covjek nema/nije nikad imao nimalo postovanja prema njemu. pogotovo sto zadnjih 5 godina u karijeri zivi od stare slave

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 30.10.2019
17:15

Arsenal bas nema igrace za njegov stil. Igra mu se zasniva na cvrstoj odbrani a ovde nema bas nikog.

avatar
Ogist Kont
Wednesday, 30.10.2019
16:56

Zbog Vengera odbijam da prihvatim Murinjov dolazak makar titula bila zagarantovana. Postoje stvari koje vrede više od rezultata, a to je poštovanje onima koji su učinili mnogo za klub. Ipak, svakako sam za smenjivanje Emerija.

avatar
MixEr
Wednesday, 30.10.2019
16:52

Arsenalu treba da se reši preplaćenih fudbalera...Ozil, Granit i ostatak lelemuda. Da puste i Lakazeta i Obamejanga jer oni nisu tipovi igrača koji su za tavorenje u sredini tabele. I da se lepo krene napred sa klincima. Za to Murinjo sigurno nije trener. Ja bih lično voleo da dovedu Artretu i da mu daju odrešene ruke sa klincima

avatar
Igors Stepanovs
Wednesday, 30.10.2019
16:00

Koliko god ne podnosim Murinja i ne bih voleo da dodje i zbog Vengera i ovako,ovom timu treba cvrstina na klupi koju ovaj prevodilac ima.Svakako ako mogu naci nekog ko ce ih ocvrsnuti i oterati krs,nekog boljeg od Murinja.A Emeri verovatno nece dugo izdrzati ovako.

avatar
Непобедиви
Wednesday, 30.10.2019
15:46

Zašto bi Venger bio u strahu? Svakako ne bi bilo prijatno da Murinjo vodi Arsenal iako je visestruko bolji trener od Emerija, ali ne vidim zasto bi Venger bio u strahu.

avatar
bebel
Wednesday, 30.10.2019
11:23

Neki su treneri veliki po rezultatima koje su napravili i trofejima koje su osvojili, a neki su veliki zbog načina na koji su igrali timovi koje su vodili.
Venger nije osvojio Ligu prvaka, ali oni koji duže pamte znaju kako je igrao Arsenal u Vengerovo najbolje doba. To je bilo savršenstvo igre u svakom pogledu. Sezonu u kojoj su osvojili titulu bez poraza teško će iko ponoviti. Za sve što je dao Arsenalu, Vengeru su trebali podići spomenik.

avatar
Provokator
Friday, 01.11.2019
14:57

Vec ima spomenik

avatar
StefanK
Wednesday, 30.10.2019
11:10

Ja ga isto nisam gotivio, ali sad bih i vise njega voleo nego Emerija iskreno..Jer mi se svideo onaj njegov interviju sa prvih 11 koji treba da igraju u Arsenalu i mislim da je rekao 11 igraca koje bi svako voleo da vidi da igraju od starta, mozda se jedino ne slazem da Luiz treba u prvu postavu sa dva stopera ali otom potom plus bi Ozil sigurno proigrao kod njega jer je kidao do je on vodio Real..Ja bih samo ako bi on dolazio uveo neku klauzulu da mora da se igra lep i ofanzivan fudbal, jer da gledam Arsenal kako igra bunker ne zelim, a mislim da ni jedan navijac ne zeli tako nesto..Vec imamo ekipu za lep ofanzivan fudbal i hocu da gledam takav Arsenal, ofanzivno nastrojen..Ali videcemo, nesto mi sve deluje da ovaj nece dobiti otkaz, a isto tako kako igramo nema sanse ni LS da obezbedimo..

avatar
Red blood
Wednesday, 30.10.2019
11:10

Murinjo zeli veci klub,pa bira Arsenal umesto Dortmunda?!?
Svasta..

avatar
Visca Barca
Wednesday, 30.10.2019
11:01

Ostaje jos Milan i lista je kompletna