Venger saopštio igračima vest godine?!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 01.03.2018.
09:57
Izvor: Sportske.net

Navodno je sastanak održan odmah posle izgubljenog finala Liga kupa na Vembliju.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Venger je igračima rekao da će se, ako se ne plasiraju u Ligu šampiona promeniti bukvalno sve, počev od njega pa do tima.

On to nije želeo da potvrdi medijima, ali je navodno fudbalerima saopštio da njegova sudbina zavisi od plasmana u Ligu šampiona i da će otići godinu dana pre isteka ugovora, ako drugu sezonu u nizu propuste priliku da se plasiraju u elitu.

Za to sada postoji jedan put, osim ako se ne dogodi čudo u završnici Premijer lige gde su šanse Arsenala samo teorijske. Oni večeras igraju zaostali meč protiv Mančester Sitija, ali čak i da pobede, ostaće šesti sa osam bodova manje od četvrtoplasiranog Totenhema, ispred je i Čelsi koji je na +8 u ovom trenutku.

Treba osvojiti Ligu Evrope, sledeći rival je Milan, ali iskreno, kako "Guneri" izgledaju veoma je teško verovati da bi mogli da odu do samog kraja u ovom takmičenju, mada su jedan od favorita.

Medijima je Venger iznervirano poručio posle meča da ne može da veruje da posle svih klubova koje je odbio oni i dalje insistiraju na pitanju kada će otići.

A koga je Venger sve odbio za ovih 22 godine u Arsenalu smo pisali juče. Lista je zaista impresivna.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke