Venger priznao da se plaši penzije

Autor: Beta Beta
četvrtak 25.08.2016.
12:26
Izvor: Beta

Trener fudbalera Arsenala Arsen Venger priznao je danas da se plaši dana kada će morati da ode u penziju.

Beta/AP Photo/Geert Vanden Wijngaert
Beta/AP Photo/Geert Vanden Wijngaert

Povezane vesti

Venger (66) će u oktobru proslaviti 20 godina otkako je postao trener Arsenala, a ugovor sa "Tobdžijama" ističe mu za godinu dana.

"Fudbal je bio moj život i iskreno, plašim se tog dana. Što duže čekam biće mi teže da izgubim zavisnost (za fudbalom)", naveo je Venger u knjizi "Game Changers", preneo je "Skaj Sports".

"Kada se Aleks (Ferguson) povukao i kada smo igrali protiv njegovog bivšeg kluba Mančester junajteda, on me je pozvao da dodjem na piće. Tada sam ga pitao da li mu nedostaje posao, a on je odgovorio: 'Ne, uopšte'. Ja to nisam mogao da razumem. To je praznina u tvom životu, pogotovo što si ceo svoj život čekao na narednu utakmicu i pokušavao da pobediš", rekao je on.
 
Navijači Arsenala su prethodnih sezona kritikovali Vengera jer nije mnogo ulagao u transfere, u poredjenju sa velikim rivalima iz Premijer lige.

U nekoliko utakmica u prošloj sezoni navijači su tražili Vengerovu ostavku, a francuski trener ostao je štedljiv i u ovogodišnjem prelaznom roku.

Sada je na pragu kluba jedan ofanzivac, navijači neće biti prezadovoljni, a više o tome OVDE.

Arsenal je ovog leta doveo samo jedno zvučno pojačanje, Granita Džaku iz Borusije Menhengladbah, ali bi Venger mogao da kupi još nekog igrača do kraja prelaznog roka, pošto ima mnogo problema sa povredjenim igračima.

Povredjeni su defanzivci Per Mertezaker i Gabrijel Paulista, pa je Venger pokušao da dovede beka Valensije Škodrana Mustafija, ali su pregovori "zapeli".

Arsenal je u prva dva kola Premijer lige osvojio bod i zauzima 13. mesto na tabeli.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marcos Alonso
Friday, 26.08.2016
18:30

Mislim da bi mogao nesto da uradi sa reprezentacijom Francuske ako je preuzme :D Imaju sjajan tim, a tu je nemoguce prodati najbolje,a definitivno je najbolji francuski trener :D

avatar
Don Carlo
Thursday, 25.08.2016
17:25

Neces ti nikud iz Arsenala,niko te nece, ne brini

avatar
Igors Stepanovs
Thursday, 25.08.2016
16:03

A mi tvog novog ugovora...

avatar
Ajde?
Thursday, 25.08.2016
13:45

On se plaši penzije a navijači Arsenala se plaše njegovog novog ugovora.

avatar
Thierry Henry 14
Thursday, 25.08.2016
13:41

Vengeru je najbolje da uzme neku reprezentaciju, tu nema transfera i to bi bilo idealno za njega. Venger može sa ekipom koja mu je na raspolaganju napraviti i bolji rezultat nego što je realno za tu ekipu. kada se sjetim da je sa senderosom, skilačijem, bentnerom, santosom itd završavao u top 4.

avatar
Adnan
Thursday, 25.08.2016
13:25

Samo novi ugovor za profesora...

avatar
Grobbelaar
Thursday, 25.08.2016
13:12

Mislim da je Fergie bio neiskren kad je rekao da mu fudbal uopšte ne nedostaje, pogotovo kad je video kako mu kola idu nizbrdo nakon penzionisanja. Skroz je razumljivo da nešto što godinama gradiš i u šta si uložio dobar deo života, želiš da traje najmanje još toliko!?nStoga razumem strah koji Wenger oseća, delom zbog toga što mu je fudbal postao sastavni deo života, a delom i što ne zna šta će sa sobom...kao kad višedecenijski robijaš izađe iz bajbokane pa se na slobodi ne snalazi!

avatar
Thursday, 25.08.2016
15:07

I ja isto mislim to za Fergija, dobro se secam jedne njegove izjave kad su ga pitali za penziju, znam da je covek rekao da mu ne pada na pamet da se skoro povuce jer prosto ne zna sta bi radio kad se vise ne bi bavio tim poslom...

avatar
MaNcHesTeR_ed
Thursday, 25.08.2016
15:58

Zasto bi bio neiskren, otisao je u penziju da bi imao vise vremena da provodi sa svojom familijom a najvise je otisao zbog svoje zene jer joj je umrla sestra ne mogu da se setim tacno nbt, ima hobi da skuplja kvalitetna vina i voli konje i to mu je hobi, posle toliko godina osvajanja trofeja trebao mu je takav odmor.

avatar
fcb
Thursday, 25.08.2016
12:41

Plaši se penzije i aktivnosti na tržištu.

avatar
JesseLingard14
Thursday, 25.08.2016
12:38

Plase se i navijaci Arsenala da neces brzo u penziju :'D