Venger: "Paulista ima problem"

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 01.03.2016.
21:54
Izvor: Sportske.net

Arsen Venger je priznao engleskim medijima da Gabrijel Paulista ima problema u Arsenalu u ovom delu sezone.

Beta/AP Photo/Tim Ireland
Beta/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

Jedan od najvećih krivaca za poraz od Mančester junajteda u prethodnom kolu Premijer lige jeste Gabrijel Paulista, fudbaler Arsenala.

Prema mišljenju Arsena Vengera krivac je za prva dva gola, a Francuz tvrdi da je nedovoljna prilagođenost engleskom fudbalu osnovni razlog njegovih loših igara u poslednje vreme.

"Morao bi prvo da poboljša svoj engelski jer komunikacija je jako bitna sa ostalim odbrambenim igračima. Načo Monreal je čovek koji mu je veoma blizak i koji mu mnogo može pomoći oko toga", rekao je Venger.

Navijači Arsenala su bili veoma kritički nastrojeni prema Peru Mertezakeru, najviše zbog njegove brzine, dok kod Pauliste postoji drugi problem, nedostatak visine i komunikacije.

Koga biste vi ubacili u tim kada su svi na raspolaganju? Naravno, ove sezone je dominantan Košćelni koji igra fenomenalno.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 02.03.2016
14:00

Пре ће бити да Венгер има проблем, и то озбиљан!

avatar
bebel
Wednesday, 02.03.2016
00:26

Između Mertesackera, Chambersa i Pauliste, ovaj zadnji mi ipak izgleda kao najbolji izbor.

avatar
gunner11
Wednesday, 02.03.2016
00:10

Gabriel je odigrao prvi los mec u sezoni pokazao je mnogo puta zbog cega bi trebal oda igra sa Kosjelnim po mom misljenju .Postujem Pera ali njegova Brzina najveci problem

avatar
MarkoR
Tuesday, 01.03.2016
23:57

Sve zavisi od protivnika. Protiv Junajteda nikad ne bih ubacio Mertezakera jer nemaju dobre skakace + drugi tim + prosjek visine one ekipe nije bio preko 178,9. Tako da po mom misljenju nije kriv Venger, vec Paulista zbog nedostatka koncentracije u kljucnom momentu protiv 16-godisnjeg protivnika.

avatar
Mihajlo20
Tuesday, 01.03.2016
23:00

Kakva visina?? Pa nije kosarkas da mu visina nedostaje. Inače mislim da bi u budućnosti koscelni i gabriel mogli da budu medju. Najdominantnijim stoperskim tandemima u evropi, ali ta komunikacijA u odbrani je jako bitna. Gibsa više volim od monreala, pa bi voleo sledeće sezone prva 4 da bude belerin, koscelni, gabriel, Gibs.