Venger : "Ovo je frustrirajuće..."

Autor: Aleksa Blaćanin
petak 16.11.2018.
20:46
Izvor: Sportske.net

Bivši trener Arsenala se sprema za povratak na trenersku klupu.

Beta/AP Photo/Rui Vieira
Beta/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Arsen Venger je nedavno priznao da uživa u trenutnom odmoru, a sada govori kako mu nedostaje da bude u fudbalu i da je spreman za nove izazove.

Povezivao se sa Milanom, ali je to vrlo brzo demantovano. Ipak, jasno je da će Venger imati novi klub već u januaru, ali ni sam Francuz još uvek ne zna na čiju klupu će sesti.

"Ne osećam se spremnim za penziju. Trenutno sam frustriran. Ja sam takmičarskog duha i to je ono što mi nedostaje najviše. Iskreno, dosta stvari iz fudbala mi nedostaje, ali ne baš sve. Ne nedostaju mi sve one stvari koje trener mora da radi van same igre", započeo je bivši trener Arsenala.

"Naravno, sam dan utakmice, takmičenje, ono što možete da osvojite, nagrade, emocije koje delimo u timu, usponi i padovi koje svi imamo, naravno da mi sve to nedosta, ja sam proveo ceo život tako."

"Ljudi žele da vas oteraju u penziju čim postanete stariji, ali dokle god sam gladan uspeha, ja ću nastaviti!", rekao je Francuz.

Za kraj Venger je istakao da on ima 35 godina iskustva u ovom poslu (samo kao trener) i da on definitivno ima šta da nauči mlade fudbalere i da može da im pomogne u njihovim karijerama.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Srpska Bosna
Friday, 16.11.2018
23:09

Dodji u Barselonu,morace uskoro da posmlade tim a ne znaju kako se to radi.Kakav bi to bio pogodak posle Enrikea i Valverdea,da Mesi konacno ima nekog ko mu ne bi odmagao

avatar
Coole
Friday, 16.11.2018
22:34

Ja mislim da on ceka odlazak valverdea

avatar
NikiEmpeHordSvezKing
Friday, 16.11.2018
21:54

U stranim novinama sam video da ce mozda na klupu Bayerna. Ako se uzme u obzir i njihovo interesovanje za Ramseya,mozda tu stvarno ima neceg. Bilo bi zabavno videti ga u Bayernu,timu koji je toliko maltretirao Arsenal u poslednjih nekoliko godina u Ligi Sampiona.