Venger otkrio kada se vraća!

Autor: Aleksa Blaćanin
sreda 31.10.2018.
23:50
Izvor: Sportske.net

Francuz uživa u odmoru, ali je spreman da ponovo krene u akciju.

Beta/AP Photo/Rui Vieira
Beta/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Arsen Venger, fantastični trener koji je ovog leta napustio kormilo Arsenala nakon 22 godine u ovom klubu je otkrio kada se vraća u svet fudbala.

Potreban mu je bio odmor, definitivno "Profesor" uživa trenutno, ali jasno je da će uskoro preuzeti neki klub i nastaviti sa radom.

"Sigurno će to biti na početku 2019. godine", odgovorio je Venger na pitanje novinara kada se vraća trenerskom poslu.

"U ovom trenutku se odmaram, ali i dalje gledam fudbal mnogo. Trenutno sam ovde, na Vembliju, gde sam igrao mnogo utakmica i gde imam dosta uspomena, i naravno to vam onda nedostaje."

"Mnogo puta sam rekao da je najbolje za mene da ne budem u Premijer ligi jer sam proveo mnogo godina u istom klubu i bilo bi čudno da odem u neki drugi klub na ostrvu."

"Ako me pitate o mojoj budućnosti, to vam ne mogu reći jer ni ja sam ne znam. Ne znam koji ću klub voditi, sigurno ću voditi neki klub, ali za sada ne znam koji", rekao je bivši trener Arsenala i Monaka.

"Profesor" se nedavno povezivao sa Milanom, a ukoliko Đenaro Gatuzo nastavi sa ovako lošim rezultatima, možda se ovo i dogodi. Pogotovo jer je Ivan Gazdis napustio Arsenal i postao Milanov CEO (glavni izvršni direktor).


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
OGLoc
Thursday, 01.11.2018
15:14

gdje arsen dodje nastaje efekat arsenal, napuni tim prosjecnim lijevim igracima i onda kuka kako ne valja moderan fudbal

avatar
MaNcHesTeR_ed
Thursday, 01.11.2018
14:49

Umesto Mourinha, mozda ne bi osvajali trofeje ali bi bar imali lepsu igru.

avatar
NikiEmpeHordSvezKing
Thursday, 01.11.2018
08:34

Zbog Gazdisa mi Milan deluje kao realna opcija. Venger je vec mnogo puta pokazao da moze da drzi tim u vrhu Premier Lige i kada nema velikih ulaganja. Sigurno to moze i u Italiji. Milanu bas takav trener treba,neko ko moze sa ogranicenim resursima da napravi solidan rezultat i neko ko ume sa mladim igracima.Treba istaci i da je u Italiji slabija konkurencija nego u Premier Ligi ,pa bi Venger sigurno mogao da vrati Milan u Ligu Sampiona.

avatar
РВЛТИЗАН И РВЛТИЗАМ
Thursday, 01.11.2018
00:53

Jedno je sigurno, covek je gospodin, a nece mu trebati vetrovka u Milanu:-D