Venger odlučio šta će posle Arsenala?

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 25.04.2018.
16:54
Izvor: Sportske.net

Nakon bombe koja je odjeknula u petak da Arsen Venger neće više voditi Arsenal nakon 22 godine, većina se bavi prognozama ko će naslediti "Profesora" na klupi Arsenala.

Epa/Andrej Cukic
Epa/Andrej Cukic

Povezane vesti

Arsen Venger je u Arsenalu od 1996. godine, osvojio je 17 trofeja sa Arsenalom, od toga 3 Premijer lige, 7 FA kupa i 7 Komjuniti Šilda.

Iako je njegov tim prikazivao nešto lošije partije u poslednjim sezonama, on je definitivno osoba koja je ostavlja veliki trag u engleskom fudbalu.

Doneo je novi stil u Englesku, naterao protivnike da i oni promene svoj način igre, zauvek će ostati upamćena ona generacija "Nepobedivih".

Jedno je sigurno, ovaj čovek će nedostajati u Premijer ligi.

Venger, koji je nedavno prestigao Fergusona po broju utakmica koje je vodio kao menadžer jednog kluba u Premijer ligi, nedavno je objavio da više neće biti menadžer Arsenala, i dok se uveliko vodi polemika ko će ga naslediti na toj poziciji, on je izjavio da ima sledeće planove:

"Iskreno, ne znam tačno šta ću da uradim. Da li ću uzeti mali odmor? Ja ću nastaviti da radim, to je sigurno!", izjavio je Venger.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Adriano Leite
Wednesday, 25.04.2018
17:30

Postoji jedna dobra stvar u njegovoj odluci da ode. Napokon cemo videti da li je on skrtario ili mu klub nije davao dovoljna sredstva. Ako se ispostavi da je do kluba ,onda ce ga navijaci Arsenala praviti od blata. Retko ko ume da od prosecnih igraca i panjeva napravi tim za top4 u Engleskoj.

avatar
Coa Legenda
Wednesday, 25.04.2018
18:45

Mislim da je to filozofija kluba.... da se ne trose velike pare.... A Arsenal posle Wengera ceka par sezona prilagodjavanja.... Nece oni jos neko vreme u top 4.... Tako je bilo i sa Junajtedom,a pogledaj koliko su budzet imali Mojes,LVG i sada Murinjo.... A asa koliko je manje sredstava Ferguson zadnjih 15 godina drzao man u top 4 >D

avatar
MSSZRMK
Wednesday, 25.04.2018
23:44

I jedno i drugo.On nije hteo da trosi kao ni vlasnici.Primao platu od 10 miliona,vlasnici ubrali profit i svi zadovoljni.