Venger objavio mogući datum povratka Santija Kazorle na teren!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 07.12.2017.
11:00
Izvor: Sportske.net

Santi Kazorla doživljava pakao, ne igra, ima problema sa povredom zbog koje bi mogao da završi karijeru.

EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL
EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Povezane vesti

"Šefe, sve moram da počnem od nule", napisao je u poruci Santi Kazorla Arsenu Vengeru nakon što je Venger njemu poželeo srećan oporavak nakon najnovije operacije koju je imao.

Operacija je dobro prošla u ponedeljak, pa je Venger sada veći optimista nego što je bio pre nekoliko dana.

"To je veoma tužno, mislim na ono što se njemu dešava. Kroz šta je sve on prošao... Nažalost, mora da počne ispočetka. Ako sve prođe kako treba, moraće da sačeka dok ne počne da trči, a kada počne da trči, mora da prođe šest nedelja da bi se vratio treninzima sa ekipom. Kada će početi da trči, ja zaista ne znam. Nadao sam se da će to biti u januaru, ali nakon poslednje operacije, siguran sam da to neće biti pre februara", rekao je Arsen Venger.

Dakle, ukoliko se desi da počne da trči u februaru u najboljem slučaju, trebaće mu do sredine marta da se priključi ekipi, a računajte i povratak kondicije i forme, što znači da neće zaigrati sigurno za prvi tim do aprila. Napominjemo, u najboljem slučaju.

Govorilo se i o završetku karijere ovog 32-godišnjeg veziste, sada je nešto bolja situacija. Ipak, još uvek ne znamo kako će sve to izgledati kada Santi istrči na teren.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
neme
Thursday, 07.12.2017
17:51

Nikada takav mag fudbala ne bi igrao u tako malom klubu da nije unisten teskim prelomom noge u Viljarealu, nikad nisu uspeli da ga sastave Venger je to znao kockao se i na kraju izgubio.Igrac za Real .